B2B

Nakon čitavog veka proizvodnje dušeka na kojima se najbolje spava, sa ponosom ističemo da smo se uselili u preko 10 000 domova širom Srbije i regiona. Od male radionice na Čuburi u Beogradu postali smo moderna firma koja posluje kroz maloprodajnu mrežu sopstvenih prodavnica i razvijenom mrežom franšiza. Osim građanstva koje nam uveliko u trećoj generaciji ustupa poverenje, Schlarafia je pouzdan partner i prvi izbor kada su u pitanju arhitekte i dizajneri enterijera, koji bez zadrške svojim klijentima preporučuju naše proizvode. Takođe, na našu profesionalnost, iskustvo i umeće oslanja se sve više hotelijera koji se, vođeni željom da svojim gostima pruže potpun ugođaj boravka u svojim smeštajnim kapacitetima, opredeljuju za vrhunsku opremu za spavanje.

Franšiza

Schlarafia je razvila savremeni sistem franšizing poslovanja uz jasno definisane standarde i preporuke koje čine prepoznatljivim naše prodavnice širom zemlje i regiona. Oslanjajući se na višedecenijsko iskustvo, neprikosnoveni kvalitet i ulaganje u znanje naših saradnika, pokretanje biznisa uz Schlarafiju kao partnera čini malu investiciju koja dugoročno donosi stabilnost. Ipak, ima u tome i dodatne čari, jer to nije samo poslovni odnos sa finansijskom koristi – biti Schlarafijin franšizant znači biti deo rastuće zajednice koja deli isti vrednosni sistem distanciran od puke trgovine. Kada ste deo tima Schlarafia znate da ćete uvek imati podršku i vetar u leđa, ne samo iz menadžmenta već i od drugih kolega koji će vam davati savete i bodriti vas na početku pokretanja poslovanja. To znači da ćete sticati neverovatna znanja kroz obuke i razmene iskustava, da ćete biti poštovani i ohrabrivani da istaknete najbolje što u sebi nosite, da ćete otkriti i osvestiti veštine koje možda niste bili svesni da nosite i da ćete na kraju svedočiti koliko možete usrećiti druge ljude pomažući im da unaprede kvalitet svog spavanja.

Ukoliko vam se čini da biste mogli biti dobar reprezent svega onoga što je Shlarafia gradila skoro čitav vek, mi smo otvoreni da saslušamo vaše predloge i pružimo ruku.

Hoteli

Šlarafija pravi dušeke za hotele, na kojima gosti hotela najbolje spavaju. Opemili smo našim dušecima, ali i sistemima za spavanje (krevetima, podlogama za dušeke, posteljinama, prekrivačima i dodatnim aksesoarom) mnoge hotele u Srbiji i svetu (Crna Gora, Rusija, Kazahstan).

U cilju unapređenja odnosa sa hotelijerima, Šlarafija je oformila tim, koji je klijentima hotelijerima na usluzi za savete, konsultacije i podršku. Saradnjom sa Šlarafijom hotelijeri ne dobijaju samo isporuku vrhunske opreme za spavanje, već i on-line servis koji olakšava rad, povećava kvalite usluge i zadovoljstva gostiju.

Možda se najbolji primer zadovoljstva spavanjem i kvalitetom Šlarafija dušeka može ilustrovati ovom pričom. Boris Raičević, nekada poznati crnogorski košarkaš, član reprezentacije, a danas vlasnik firme Ramond sa sedištem u Nikšiću, koja se bavi trgovinom nameštajem, tepisima i opremom za osvetljenje, Šlarafijin je partner u Crnoj Gori. Možda ova priča i ne bi bila tako interesantna da Boris odluku o partnerstvu nije doneo nakon noći koju je proveo spavajući na Šlarafija dušeku u hotelu Rubin u Kruševcu. Kada se probudio, opušten, odmoran i pun energije, Boris je odmah pogledao etiketu na dušeku, zaputio se u našu prodavnicu i izrazio želju da postane Šlarafijin partner – zastupnik za Crnu Goru. Boris je shvatio da u svojoj prodavnici nameštaja želi da prodaje dušeke na kojima će ljudi spavati kvalitetno, baš kao što je on spavao na Šlarafija dušeku u hotelu Rubin. Danas uspešno sarađujemo.

Pogledajte u kojim sve hotelima se najbolje spava:

* Hotel Zira – Beograd
* Hotel Hyatt Regency – Beograd
* Hotel Prag – Beograd
* Hotel Pullman – Soči, Rusija
* Hotel Mercure – Soči, Rusija
* Hotel Caspian Riviere – Grand Palace – Aktau, Kazakhstan
* Hotel Grand – Kopaonik
* Apartmani Konaci De Lux – Kopaonik
* Hotel Srebrna lisica – Kopaonik
* Hotel Premier Aqua – Vrdnik
* Hotel Danube Park – Srebrno jezero
* JAT hoteli Slavija i Slavija Lux – Beograd
* Best Western hoteli (Hotel M, Hotel Šumadija) – Beograd
* Hotel Rezime Residence – Beograd
* Hotel Le petit piaf – Beograd
* Hotel President – Kovilovo
* Hotel Europa – Šimanovci
* Hotel Zeder – Zemun
* Hotel Forest – Zemun
* Hotel Villa Casablanca – Vrnjačka Banja
* Planinarski dom Rtanj – Kopaonik
* Hotel Moravica – Soko Banja
* Hotel Tara – Bečići, Crna Gora
* Hotel In – Berane, Crna Gora