DO(SKOROG)VIĐENJA

Makenzijeva 69 je adresa od posebnog značaja za nas – ovde je nastala Šlarafija, ona u koju danas verujete i na kojoj spavaju generacije.

S ogromnim uzbuđenjem i trunkom nostalgije vas obaveštavamo da Makenzijevu 69 očekuje novo poglavlje. Privremeno zatvaramo vrata salona zbog izgradnje objekta koji će nas ponosno dočekati sa većim, lepšim, i modernijim prostorom – mestom koje odražava visok standard koji zaslužujete.

U želji da ovaj trenutak učinimo posebnim, spremili smo iznenađenje kao izraz zahvalnosti za vaše poverenje koje traje već četiri generacije. Pozivamo vas da nam se pridružite 25.11. i uživate u tradicionalnom popustu na ceo asortiman prilikom posete našem salonu na Makenzijevoj 69.

ŠTA VAS OČEKUJE 25.11.2023. U MAKENZIJEVOJ 69?

  • 10% popusta na ŠLARAFIJINE KREVETE VRHUNSKE RUČNE IZRADEod ponuđenih Šlarafijinih modela, kao i custom made krevete kreiranih po vašoj želji
  • 10% popusta na JASTUKE, JORGANE i POSTELJINUiz Šlarafijinog programa
  • 10% na DUŠEKEsvih modela, dimenzija, uključujući i izradu vanstandardnih oblika i dimenzija
ZA SVA PLAĆANJA DUŠEKA U CELOSTI ODOBRAVA SE DODATNI POPUST OD 10% (u ovom slučaju se popusti sabiraju)
  • 10% na BABY DUŠEKE
  • 10% na HIGYAIR PROTEKTIVNE NAVLAKEza dušeke svih dimenzija, uključujući i HYGIAIR BABY
  • 30% na eksponate dušeka, baby dušeka i kreveta u salonu

Radujemo se druženju, deljenju uspomena, i stvaranju novih priča s vama.

Vidimo se!

P.S. Dok s nestrpljenjem iščekujemo naše novo poglavlje na Čuburi, Šlarafija vas poziva da kupovinu vrhunske opreme za spavanje nastavite u ekskluzivnom salonu na adresi Bulevar Vudroa Vilsona 8V, u Beogradu na vodi, preko puta prelepog Savskog parka.