BABY KOKO (MiniCocoLatex)

120×60 cm – Cena 26.400 rsd

140×70 cm – Cena 29.700 rsd

DUŠECI PO MERI

Za izradu dušeka po Vašoj dimenziji upit pošaljite OVDE

EKSPONATI NA 30% POPUSTA

Spisak eksponata na popustu možete videti OVDE

Visina – 15cm

Prilagodljive dimenzije

Lagan za manipulaciju

Skidajuća periva navlaka

Tencel završnica

Vazduhopropusnost

Prirodni biorazgradivi materijali

Posedujete ovaj proizvod? Vaše mišljenje nam je važno.

Napišite Recenziju

Popunite anketu o zadovoljstvu

Kako je BABY KOKO (MiniCocoLatex) osmišljen i od čega je napravljen?

CORE+ COMFORT- DRUGAČIJE SRCE, ALI ISTA LJUBAV

Kada je Schlarafia uspešno savladala konstrukciju penastih dušeka bez opružnog jezgra kod odraslih, izazov „jezgra bez jezgra“ kod malenih spavača bio je lak, baš zbog lakoće njihovog tela. Zapravo, penasti dušeci su najčešće preporučivani od strane naših prodavaca upravo za pedijatrijsku populaciju jer težina spavača u ovom slučaju nema bitnog značaja.

U ovom modelu potporu čini dvostruki sloj kokosove žime i lateksa što osim potpore daje odličnu provetrenost. Upravo zbog ove „sendvič“ tehnike, dušek zadržava gibljivost i prilagodljivost anatomiji jer zbirno daje ukupnu debljinu CORE zoni, ali razloženu na više slojeva kako se ne bi kompromitovala njegova aeracija.

Udobnost ovog dušeka potiče od latexa, prirodnog derivata kaučukovca koji ima svojstva da dobro „diše“, što je izuzetno važno za dušek koji je izložen kontaktu sa raznolikim tečnostima. Njegova perforirana struktura u kombinaciji sa vazduhopropusnim jezgrom dozvoliće brzo sušenje svake „štete“ koju Vaši mališani budu pravili.

COVER – I BEBIN DUŠEK IMA PELENE

Mogli bismo dati sijaset preporuka kako da održavate higijenu gornjeg sloja Vašeg dušeka, ali za bebin dušek imamo samo jednu – navlaku skidajte i perite po potrebi i ne čudite se što će potrebe za tim biti više nego što se nadate. Ipak, ako je za utehu, znajte da su Šlarafijine navlake izuzetno postojane na učestale cikluse održavanja i da se neće pohabati, barem dok je dete ne preraste i preseli se u veći krevet.

Schlarafia je za svoje najmlađe spavače pripremila navlake sa prirodnim TENCEL™ Lyocell vlaknima koja obezbeđuju odovođenje tečnosti i prijatna su na dodir.

KO ĆE SE MEŠKOLJITI NA BABY KOKO-u

Ovaj dušek će izabrati roditelji koji su već opredeljeni prema dušecima bez žičanog jezgra, naročito prema jednom od naših najboljih, COCOLATEX-u i stoga možemo reći da će se u krevecu naći minijaturna verzija ovog „najprirodnijeg“ penastog dušeka.

Schlarafia ovaj model proizvodi u 2 standardne dimenzije 120×60 i 140×70, a po Vašoj želji možemo ga izraditi i u vanstandardnim merama i oblicima.