HOTELSKI DUŠEK – SKRIVENA RAZGLEDNICA PO KOJOJ VAS GOSTI PAMTE

Šlarafija za magazin Hoteli & Restorani

Iako se gotovo i ne vidi, udoban i kvalitetan dušek je nešto što će sigurno ostaviti najjači utisak na svakog vašeg gosta. Neudoban dušek pogotovo.

KOLIKO DUŠEK GOVORI O NAMA?

Zašto onda, imajući u vidu da je kvalitet postelje sve češće ocenjivan parametar, hotelijeri i dalje potcenjuju značaj noćnog odmora? Statistike pokazuju da u urbanim sredinama manje od 50% gostiju stigne da koristi hotelske sadržaje poput spa centara ili sportskih sadržaja, a da takvi klijenti, a naročito oni koji odsedaju u okviru poslovnih putovanja, izuzetno cene dobar odmor. S druge strane,  turistički objekti koji su orijentisani na odmor i gde je zadržavanje gostiju duže od tri noćenja, ističu da su udobnost postelje i okrepljujući san među ključnim elementima odmaranja. Zaključujemo,  dakle, da je dobar dušek – uz probran izbor jastuka i vazdušasti prekrivač sa dobrim klima menadžmentom – esencija dobre sobe i kvalitetne hotelske ponude.

PAZITE SE RECENZIJA GOSTIJU KOJI KOD KUĆE IMAJU VRHUNSKE DUŠEKE

Klijenti koji su vaši gosti, naročito u hotelima visoke kategorizacije, najverovatnije kod kuće spavaju na kvalitetnim podlogama. Ako sa lošeg kućnog madraca legnu na odličan hotelski, to će sigurno primetiti. Ako sa dobrog kućnog madraca prenoće na lošem hotelskom – to će Vam sigurno zameriti. Iz našeg višedecenijskog iskustva u izradi opreme za spavanje pouzdano tvrdimo da su ljudi sve osetljiviji na nedostatak sna i da je kvalitet postelje sve više u fokusu. Rečenica koju najčešće čujemo „Sve je dobro, ali jedva čekam da se vratim kući svojoj Šlarafiji“, koliko god da je za nas ohrabrujuća, za domaće hotelijere bi trebalo da bude upozoravajuća. Takođe, neretko se dešava da nam se naši klijenti obraćaju sa upitom koje smo objekte opremali, jer žele da im noćenja i na odmoru budu prijatna.

Stoga, ako i dalje imate dilemu kako da ostavite upečatljiv utisak i pokažete da istinski brinete o svojim gostima – pitajte one koji spavaju na Šlarafiji. Oni znaju!

UVERITE SE U KVALITET SVOJIM OČIMA – Zakažite posetu Šlarafijinom showroom-u

E-MAIL | [email protected]

Schlarafia BWF Premum Sleep Shop
Bulevar Vudroa Vilsona 8v, BW Aurora, Belgrade Waterfront