Kako da prepoznate original

Svi težimo ka tome da živimo što kvalitetnije, a u poboljšanje kvaliteta života vredi uložiti, složićete se. Međutim, lažni proizvodi koji treba da poboljšaju kvalitet života ni na koji način neće doprineti društvu, a Vama lično još manje.

Ukoliko kupite „fejk“ torbu nekog renomiranog brenda, ta torba će možda izgledati verodostojno, a ljudi možda nikada neće primeti razliku. Možda nećete ni Vi, iako ste svesni da nije original. „Ta torba samo visi oko ruke, nije neka šteta“, pomislićete. Jeste, ali to je druga priča.

Sa druge strane, postoje proizvodi čiji plagijat nećete moći da kupite, kao što je na primer automobil. A i zašto biste to radili, kada lažni automobil ne bi bio bezbedan po Vas.

Autentičnost se ne može lažirati 

Isto važi i za dobar dušek. Lažnim dušekom brenda koji svojim kupcima nudi kvalitet, „na oko” zasigurno nećete dobiti ono što nudi original, ali ono što je još važnije – nećete dobiti odmor kakav očekujete od kvalitetnog dušeka, taj osećaj se ne može lažirati. Upitna je i kontrola kvaliteta i porekla materijala, ali i načina i mesta izrade takvog dušeka. Nedoumica je mnogo više nego benefita koji mahom dolaze u vidu neznatno niže cene proizvoda, za koji opet najverovatnije nećete dobiti dokaz o kupovini, pa samim tim ni garanciju na dugotrajnost i kvalitet takvog dušeka.

Na lažnom Šlarafija DIPLOMAT dušeku iz garaže nećete se naspavati kao na pravom, onom čija je receptura razvijana decenijama, a materijali koje upotrebljavamo nisu dostupni drugim proizvođačima jer, između ostalog, ne mogu da opravdaju cenu koštanja izrade takvog proizvoda za naše tržište. Ipak – mi Vam to nudimo jer znamo da to zaslužujete.

U jednostavnom vizuelnom vodiču možete pogledati koji su to elementi jedinstveni na našim dušecima i po čemu su oni prepoznatljivi, što će Vam pomoći da prepoznate da li se radi o autentičnom Šlarafija dušeku.

Šta ulazi u cenu Šlarafije?

Vreme uloženo u obuku Šlarafijinih zanatlija i njihova posvećenost svakom koraku u proizvodnji ručno rađenih dušeka samo su deo slagalice koja otkirva zašto Šlarafija vredi onoliko koliko vredi. Decenije opstajanja Šlarafije kao sinonima za vrhunsku opremu za spavanje takođe.

Po čemu je Šlarafija posebna?

  • Naše ručno pleteno žičano jezgro poseduje zaštitu patenta Zavoda za intelektualnu svojinu Republike Srbije kao neotuđivo i može se naći samo u našim dušecima, a kvalitet se dokazuje putem više desetina hiljada Vaših sugrađana različitih generacija koji se odmorni bude na Šlarafiji
  • Šlarafijini dušeci dizajnirani su i unapređivani dugogodišnjim iskustvom i sugestijama naših spavača, naših vrednih majstora, a u dizajn svakog modela uključili smo i naučnike i stručnjake iz oblasti fizikalne medicine, uz brojna istraživanja sprovedena u domaćim i međunarodnim ovlašćenim relevantnim institucijama
  • Protektivni slojevi, pene visoke gustine i ostali materijali koji se ugrađuju u komforne slojeve naših dušeka ispunjavaju i/ili daleko su iznad standarda propisanih za domaće tržište
  • Svi repromaterijali koji se upotrebljavaju za izradu naših dušeka poseduju sve potrebne sertifikate o poreklu, bezbednosti i odgovornom rukovanju kako u procesu proizvodnje, tako i što se tiče načina odlaganja na kraju životnog veka repromaterijala
  • Šlarafijin asortiman dušeka, jastuka, kreveta i ostalih elemenata postelje podeljen je u osnovni, srednji, premium i sportski premium plus segment, a svaki segment ponaosob zadovoljava potrebe najrazličitijih kategorija spavača po pitanju kvaliteta, udobnosti, ali i finansijskih elemata kupovine vrhunske opreme za spavanje. Sve što uložite, vratiće Vam se višestruko, to Vam garantujemo
  • Šlarafijin dušek kupujete u salonima koji od kvaliteta usluge pa sve do estetskog doživljaja poštuju najviše standarde našeg brenda, a u njima vas dočekuju ljubazni, uslužni i edukovani stručnaci za izbor opreme za spavanje spremni da predlože rešenje za svaki Vaš problem
  • Proizvode dobijate na Vašu odabranu adresu, uredno upakovane i isporučene direktno do Vaše spavaće sobe, a momci koji Vam dostavljaju proizvode nadaleko su poznati kao najljubazniji i najuslužniji dostavljači
  • Naši zaposleni važni su nam isto koliko i Vi i baš kao što nam je važno da Vi budete zadovoljni, važno nam je i da naši zaposleni rastu i razvijaju se u finansijskom i edukativnom smislu u skladu sa brednom koji predstavljaju

Čist račun, duga ljubav

Uz svaki kupljeni dušek ili drugi proizvod iz našeg asortimana, dobićete važeći fiskalni račun, kao i garantni list sa Šlarafijinim pečatom, uz jasno istaknute informacije o kupljenim proizvodima, načinu održavanja istih, ali i svim neophodnim detaljima o tome koja su Vaša prava i obaveze kao kupca, uz poštovanje svih regulativa Zakona o zaštiti potrošača Republike Srbije.

Isporuka

Šlarafijin dušek biće Vam isporučen u roku od 7 radnih dana od dana kupovine ili u roku direktno dogovorenom sa Vama ili licem koje za Vas obavlja kupovinu, našom isporukom ili od strane lica ovlašćenih za isporuku Šlarafijinih proizvoda, a dušek (i ostale kupljene proizvode) ćete dobiti sa svim elementima po kojima je Šlarafija prepoznatljiva, od brendiranog platna koje se ne može naći kod drugih proizvođača/dobavljača, pa sve do našivnih deklaracija sa našim logotipom i nalepnicama sa nazivom kupljenog modela.

Isporuka će Vam biti uredno najavljena blagovremeno, a proizvodi koje dobijete će biti uredno upakovani u zaštitno transportno pakovanje, isporučeni od strane naših ljubaznih i strpljivih momaka koji obavljaju razvoz. Verujte nam, primetićete razliku.

Ovlašćeni maloprodajni saloni u kojima možete kupiti Šlarafijinu vrhunsku opremu za spavanje

Šlarafiju ne možete kupiti bilo gde i na bilo koji način. Vaš prijatelj, arhitekta ili majstor može Vam preporučiti Šlarafijine dušeke, ali osim ovlašćenih prodajnih mesta i distributera navedenih na našoj zvaničnoj web lokaciji, mi nemamo ugovore o izradi, prodaji ili distribuciji Šlarafijine opreme za spavanje putem trećih lica.

Šlarafijini saloni ekskluzivni su prodajni objekti u kojima će Vam biti predstavljen celokupan asortiman od strane naših savetnika za izbor opreme za spavanje koji su obučeni tako da poseduju široko i sveobuhvatno znanje. Kupovinom u ovim objektima Vaš prodavac ostaje trajno Vaš savetnik za sve nedoumice, kao i podrška za svaku dalju kupovinu.

PRODAVNICE

Kako se postaje vlasnik vrhunske opreme za spavanje?

Za sve one koje interesuje kako izgleda proces odabira vrhunske opreme za spavanje, od doslaska u salon i isprobavanja dušeka uz savetovanje i asistenciju Šlarafijinih eksperata za izbor opreme za spavanje, pa sve do dušeka koji isporučujemo direktno u Vaš krevet, napravili smo video vodič kako bismo Vam dočarali važnost izdvajanja vremena za ovako važnu odluku. Ipak – trećinu života provedemo spavajući, zar ne?