Kako se postaje vlasnik vrhunske opreme za spavanje?

Ako znate da kupujete proizvod koji ćete koristiti skoro 30 hiljada sati, što dušek i jastuk svakako jesu, neophodno je da izdvojite vreme za probu.

Vrlo je važno da dušeke isprobate kada ste u različitim raspoloženjima i formi, da na njima ležite onako kako inače ležite kod kuće i da se ne ustručavate.

Naš asortiman prilagođen je i najzahtevnijim spavačima, bez pravljenja kompromisa kada su u pitanju kvalitet materijala i tradicionalni način ručne izrade proizvoda. Proizvod koji se isporučuje direktno u vašu postelju namenjen je isključivo vama, te će na adresu stići u roku od sedam dana od trenutka porudžbine. 

Kako je pred vama preko 10 modela najkvalitetnijih dušeka to ume da oteža izbor i najprobirljivijim kupcima. Naši savetnici za izbor opreme za spavanje tu su da vas saslušaju i time vam olakšaju izbor, nudeći vam savete i preporuke koje se tiču pravilnog izbora svih elemenata postelje. Kroz odluku o kupovini novog dušeka vodimo vas oslanjajući se na naše znanje i vaš lični osećaj.

I ne brinite, nećete nam dosađivati. Ohrabrujemo vas da iskoristite sve benefite savetovanja i usluga prilagođenih isključivo vašim potrebama, a koje nudimo ne samo prilikom izbora opreme za spavanje, već i u periodu nakon kupovine.

Naši savetnici su tu i da, uz prijatan razgovor, sa vama popiju šoljicu kafe ili čaja kada god vas put nanese toplom ambijentu nekog od naših salona.

Naši korisnici su i naši prijatelji, zbog poverenja koje smo stekli tokom prethodnih decenija.

Dobro došli!

Beograd

Makenzijeva 69

Posetite nas: Google mapa

Pozovite nas: 011 24 36 820

Pišite nam: [email protected]

Novi Beograd

Bulevar Mihajla Pupina 16d

Posetite nas: Google mapa

Pozovite nas: 011 630 22 54

Pišite nam: [email protected]

Novi Beograd

Autoput za Zagreb 18, TC Zmaj

Posetite nas: Google mapa

Pozovite nas: 011 26 000 47

Subotica

Zmaj Jovina 4

Posetite nas: Google mapa

Pozovite nas: 060 44 03 013

Niš

Cara Dušana 90

Posetite nas: Google mapa

Pozovite nas: 018 519 829

Podgorica, Crna Gora

Bulevar Peka Dapčevića 44

Posetite nas: Google mapa

Pozovite nas: +382 20 647 391

Pišite nam: [email protected]

TELEFONSKO NARUČIVANJE I SAVETOVANJE OKO IZBORA

Dežurni brojevi koje možete pozvati radnim danima od 8h do 21h:

+381 64 878 1717

Stojimo Vam na raspolaganju. Vaša Šlarafija.

SCHLARAFIA SALONI OPREME ZA SPAVANJE

su ekskluzivni prodajni objekti u kojima će Vam biti predstavljen celokupan asortiman od strane naših savetnika za izbor krevetnine koji su obučeni tako da poseduju široko I sveobuhvatno znanje. Kupovinom u ovim objektima Vaš prodavac ostaje trajno Vaš savetnik za sve nedoumice I podrška za svaku dalju kupovinu.