KOLIKO JE BEZBEDNA POSETA SCHLARAFIJINOM SALONU?

Dragi naši sugrađani,

Pitanje lične i opšte bezbednosti i obazrivosti postalo je deo naše svakodnevnice i dovelo je do toga da smo svi pomalo zbunjeni. Stoga vam Schlarafia u donjem tekstu otvoreno i bez zadrške otkriva kolikom riziku ste izloženi kada dođete kod nas u kupovinu.

KOLIKO LJUDI PROCIRKULIŠE KROZ SCHLARAFIJINE SALONE?

Vrsta našeg posla i proizvoda koji nudimo je takva da podrazumeva nisku frekvencu ulazaka čak i u redovnim uslovima. To je, između ostalog, i razlog zašto vam posvećujemo punu pažnju, jer se dušek, krevet, jastuk, jorgan i posteljina ne kupuju često kao roba široke potrošnje. Drugim rečima, dok u markete, apoteke, butike, restorane ulazi na stotine ljudi, kod nas na dnevnom nivou kvaku dohvati svega desetak.

KOJE HIGIJENSKE MERE SCHLARAFIA SPROVODI U SVOJIM MALOPRODAJNIM OBJEKTIMA?

Baš zato što je broj ulazaka u naše salone mali, imamo vremena da nakon svake posete dezinfikujemo pult, kvaku i sve predmete koji su dolazili u dodir sa mušterijom koja je bila pre vas. Ukoliko ste probali dušek ili jastuk primetili ste da i pre proglašenja epidemije prodavac pod Vašu glavu stavlja nov, čist, medicinski papir (onaj koji se koristi u ordinacijama). U današnjim okolnostima, molimo klijente da ako se zateknu u isto vreme u salonu naprave razmak od 3m jedno od drugog. Najteže nam pada odsustvo rukovanja, ali i bez toga znate da smo zaključenjem kupovine postali Vaš trajni partner na putu kroz snove.

I JEDAN KONTAKT MOŽE BITI MNOGO, AKO JE OSOBA „POGREŠNA“

Danas je sve stvar verovatnoće i statistike. Iako je veća verovatnoća da korišćenjem sredstava javnog prevoza, taksija ili pak šetanjem kroz gužvu dođete u kontakt sa zaraženim ljudima nego li sa jednim čovekom u prodavnici, i taj jedan kontakt može biti izvor infekcije. Ono što treba da znate je da se naši prodavci jednako oprezno ponašaju i van radnog vremena, da su se organizovali da do posla dolaze peške ili privatnim automobilima, da su isključili druženja i odlaske na mesta većeg okupljanja i da redovno sprovode higijenu shodno zvaničnim preporukama.

KAKO MOGU DA SKRATIM BORAVAK U SALONU, A DA IPAK NAPRAVIM DOBAR IZBOR PODLOGE ZA SPAVANJE?

Zovite nas telefonom! Saslušaćemo vas, sagledati vaše individualne potrebe i na osnovu njih dati predlog i suziti izbor na dva do tri modela koja ćete testirati u kraćem vremenskom periodu. Vodite računa da pozovete i posetite salon koji vam je najbliži jer tako skraćujete putanju.

U nadi da ćemo svi iz ove situacije izaći zdravi, solidarniji, sa više empatije i razumevanja – stojimo vam na raspolaganju za sve vaše potrebe!