PORODICA – NAJVREDNIJI DRAGULJ KOJI NAM JE IZMICAO PRED OČIMA

„Korona će nas vratiti porodici“ parola je koja se širi kao epohalni zaključak celom planetom brže od same epidemije i mi, koji smo uvek verovali u vrednost porodice ne krijemo radost zbog te tvrdnje. Ruku na srce, prvih nekoliko dana privikavanja na izolaciju, uprkos početnom entuzijazmu, u većini porodica je prošlo malo nespretno, jer savremeni čovek se uistinu odaljio od svoje biološke svrhe. Da li smo došli do momenta kada smo konačno uputili autokritiku i koliko dugo  će ona imati odjeka kada sve ovo bude prošlo?

U našem slučaju, kao uostalom i kod svih porodičnih firmi, današnja situacija izlgeda ovako: brinete duplo – jednom za svoju porodicu, a dvaput za porodice koje žive od posla kojim se bavite. Neizvesnost je takođe dvostruka: jer jedan od vas nema drugi posao koji će (možda) da popravi neravnotežu. Međutim kada ne bismo verovali u porodicu, ne bismo nikada radili stvari na ovakav način…

Jer znajte i ovo će proći, a onda ćemo svi biti duplo jači, radovati se za sve naše porodice, praviti i realizovati sjajne ideje oplemenjujući svakodnevnicu novim i novim generacijama porodica. Neka ovo bude prilika da vas ohrabrimo da negujete svoj dragulj i najvredniju svetlost kojom vas obasjava.

Zato što verujemo! Duplo!

Porodica Kapetanović