Bulevar kralja Aleksandra 97 – SA „ŠTRAFTE“ NA SPAVANJE

Na potezu između Doma kulture „Vuk Kardžić“ i Đeram pijace, simbolično, u nekadašnjoj glavnoj trgovačkoj zoni Beograda, počev od 2013. godine nalazi se treći Schlarafia salon. Premda danas preovlađuju navike kupovine u tržnim centrima i dalje se dobri tradicionalni proizvodi nabavljaju u lokalnim radnjama uz druženje sa prodavcima i poverenej u njihove preporuke. Mi se u Šlarafiji nismo odrekli tog odnosa sa mušterijama i svakome prilazimo sa posebnom pažnjom uvažavajući individualne potrebe radi pravilnog izbora podloge za spavanje. Sada je ovaj salon renoviran i koncipiran tako da pruži komfornu i personalizovanu kupovinu. U prostranom ulaznom delu bićete upoznati sa kompletnim asortimanom, poreklom i tradicijom Schlarafie i svim onim što koncept naše firme čini posebnim. Ovaj prostor ima suterenski deo u kom možete mirno, daleko od pogleda prolaznika, izolovani u miru i tišini da isprobate temeljno dušeke iz naše ponude.

Detaljnu prezentaciju dobićete od naših momaka:

Cvijetić Veljko

Veljko je jedan od naših najobrazovanijih savetnika za izbor krevetnine koji je svoje znanje sticao u dve faze rada u Schlarafiji, u ukupnom trajanju od 7 godina. Studije na Pravnom fakultetu, kao i bogato radno iskustvo na različitim pozicijama, čini ga prodavcem sa razvijenom intuicijom da prepozna potrebe klijenata. Veliki je ljubitelj prirode i životinja, a osnivač je i udruženja ljubitelja misaonih igrica, pa ne čudi što je naš Veljko uvek inspirativan i zabavan sagovornik.

Žarko Ušković

Iako je po struci građevinski inženjer, već 15 godina dobrovoljno je zaveden atmosferom u Schlarafiji, saradnjom sa kolegama i komunikacijom sa klijentima, pa se u početku privremeni posao pretvorio u trajno opredeljenje ka našem timu. Prepoznavši ideju Schlarafije, Žarko i danas sa istim entuzijazmom pomaže našim budućim spavačima u planiranju i konačnom odabiru krevetnine, a neretko prepričava svoju prvu kupovinu dušeka i dileme sa kojima se i sâm susretao. Znanje o projektovanju stečeno na studijama predstavlja dobru podlogu za enterijerska pitanja, tako da će Žarko u tim razgovorima uvek biti spretan sagovornik. Uz to, Žarko je porodičan čovek, širokih interesovanja, aktivni biciklistički rekreativac, zaljubljenik u prirodu i životinje, ljubitelj filmova i rok muzike.

FOTO GALERIJA