Makenzijeva 69

Čuburska Magnolija

Na uglu Makenzijeve i Nevesinjske, mesta koje su obeležile najveće boemske figure starog Beograda, nekadašnjeg stecišta glumaca, novinara, publicista, raskršća kafana koje su okupljale i doktore i bitange, rodila se pre skoro 100 godina i Schlarafia. Stidljivo, u maloj radionici nadomak porodične kuće, jedan deda i njegov unuk pravili su prve zavoje na žici, stavljajući pred sebe izazov jedinstvenog vezivanja opruga koje će dati snažnije i izdržljivije jezgro.

„Cveta dvaput godišnje“, govorio je Deda Đorđe, ponosno gledajući u beličaste pupoljke magnolije, nadajući se da će njegov zanatlijski ulog nastaviti da se rascvetava u rukama mladića koji je sazrevao, rastući brže i ozbiljnije učivši od svog dede.

Dosta toga se promenilo na Čuburi, stare kućerke zamenile su višespratnice, a boemske kafane moderni restorani… i Schlarafia je izrasla u modernu fabriku. Pa ipak, kao i ovaj biser Vračara, zadržala je onaj isti šarm, vrednost porodice, nasleđa i odanost tradiciji. I cveta kao i magnolija koja u dvorištu Makenzijeve 69 i dalje odoleva vremenu.

Na ovoj adresi dočekaće vas renovirani Schlarafia Boutique, maleni salon koji je procvetao po drugi put, a koji čuva dušu prvih zanatlijskih početaka, istoriju svih rukom rađenih zavoja koji su iznedrili ono što Schlarafia danas jeste – vrhunska oprema za spavanje.

Vrata će Vam otvoriti Sandra i Slađana, naše savetnice za izbor dušeka sa najdužim iskustvom.

Adresa:

Mekenzijeva 69
Beograd

Telefon:

011 24 36 820

U ovom salonu uslužiće vas:

Sandra Bakić

Naša Sandra je, slobodno možemo reći, zaštitno lice Schlarafia Boutique gotovo kao magnolija u dvorištu. Sa nama je od 2003. godine, a njenu lojalnost i posvećenost prezentaciji Schlarafia asortimana dopunjuje i porodična veza sa direktorom proizvodnje, zbog čega Sandra uvek za nijansu više zna, jer se njene priče o materijalima, performansama i izradi nastavljaju i kod kuće. Volimo često da se šalimo da nam je Sandra ključni most između kupca i proizvodnog pogona, a njen vedar duh, optimizam i radost kojom zrači glavna je potvrda da je u komunikaciji uvek dobar sagovornik jer sa kupcima neguje neposredan prijateljski odnos, koji se neretko nastavi i nakon kupovine. Sandra je odličan sagovornik na temu važnosti izbora kvalitetne podloge i ume neumorno da ističe tehnološke, zdravstvene i higijenske aspekte koje taj izbor treba da uključi.

Slađana Nikolić

Slađana je takođe deo našeg prodajnog tima još od 2003. godine i svoje dugogodišnje iskustvo u trgovini oblikovalo ju je u odličnog prezentera. Naročito briljira u segmentu punjenog programa, gde voli da istakne kvalitet ispune kao i materijala od kojih su izrađeni Schlarafijini jastuci i jorgani, ali i da nesebično pruži savet o higijenskim merama održavanja celokupne postelje. I naša Slađa ima porodičnu „vezu“ unutar Schlarafia sistema: za nadogradnju znanja i sticanje novih iskustava ima sagovornika kod kuće.

Kao što možete primetiti, porodične vrednosti i lojalnost su osobine koje su sveprisutne u Schlarafiji i to je uverenje na kom počiva naša doslednost kvalitetu i visokom nivou uslužnosti.