NIKŠIĆ, SALON NAMEŠTAJA RAMOND

Partnerstvo koje se prepoznaje po zajedničkim vrednostima

Oni koji su imali prilike da posete salon nameštaja Ramond u Nikšiću, verovatno su imali prilike da ako ne više od toga, bar čuju za Šlarafiju. Ramond vama, našim dragim komšijama, godinama unazad obezbeđuje Šlarafijin klasik – čuveni dušek Diplomat, a upravo ta mala, ali značajna saradnja doprinela je da se prepoznamo po vrednostima – za vas koji želite više, želimo da obezbedimo samo ono najbolje.

Ramond d.o.o. je osnovan 2001. godine. Prostrana robna kuća u Nikšiću poseduje izložbeni prostor od 8000 m2 i nudi veliki izbor nameštaja. U ponudi možete naći sav nameštaj potreban za opremanje najrazličitijih vrsta stambenih jedinica, hotela, apartmana i restorana.

RAMOND SCHLARAFIA CORNER

U okviru salona nameštaja Ramond, obezbedili smo vam SCHLARAFIA CORNER, prostor sa izdvojenom ponudom Šlarafijinih ručno rađenih dušeka iz premium, medium i basic segmenta, kao i izdvojenu ponudu Šlarafijinih jastuka, jorgana i posteljine izrađene od vrhunskih materijala i ispuna. Nismo zaboravili da vam obezbedimo i najpopularnije modele Šlarafijinih ručno rađenih tapaciranih kreveta koje imate priliku da pogledate uživo, u njihovom punom sjaju.

Obezbeđen vam je komotan parking, tako da proba i biranje dušeka, kreveta i ostalih elemenata postelje može nesmetano da potraje, baš onako kako se vrhunska oprema za spavanje bira.

Dobro došli!

Za teritoriju Crne Gore važi rok isporuke do 30 radnih dana za poručene proizvode.*

*Rok isporuke od radnih 30 dana može biti produžen u slučaju izrade i isporuke ručno rađenih tapaciranih kreveta iz Šlarafijine ponude.

Adresa:

Ozrinići bb
Nikšić

Telefon:

+382 69 413 814

Radno vreme:

Ponedeljak – Subota
9h – 19h

Nedeljom ne radimo