Niš, Cara Dušana 90

Kod našeg „meraklije“

Schlarafijina porodica u Srbiji ne bi bila potpuna bez “južne pruge”. U ulici Cara Dušana 90, nalazi se naš salon prijatnog ambijenta koji vam omogućava da komforno i bez žurbe isprobate dušeke i krevete, kao i Schlarafijin prateći program. Uz pomoć našeg ljubaznog savetnika za izbor opreme za spavanje ćete napraviti pravi izbor.

Adresa:

Cara Dušana 90
Niš

Telefon:

+381 60 66 42 262

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak
10h – 20h

Subota
10h – 15h

Nedeljom ne radimo

U ovom salonu uslužiće vas:

Jovica Stojanović

Jovica, naš dugogodišnji predstavnik „južne pruge“, već punih 10 godina sa ponosom predstavlja Schlarafiju svojim južnjacima. Jednostavan porodičan čovek troje dece sa pregršt interesovanja. Dugogodišnju praksu u ugostiteljstvu, tu srdačnost i gostoprimljivost, preneo je u svoje radno okruženje, gde će vas uz kafu ili čaj saslušati i ispričati vam o svim stvarima vezanim za tradiciju i kvalitet Schlarafije.

U službi vas i vaših potreba i prohteva, sačekaće vas naš „meraklija“!

Milan Rašić

Milan Rašić je najnovije pojačanje niškog Šlarafija tima. Ovaj dugogodišnji sportista i nekadašnji fitnes instruktor, zagovornik zdravog života i navika, zna koliko je važan kvalitetan odmor i san. Crtanjem i ostalim manuelnim veštinama bavi se od malih nogu, te je ono što ga je posebno privuklo našoj porodici upravo ručna izrada. Zato ga raduje mogućnost da svojim sugrađanima predstavi proizvode vrhunskog kvaliteta, a ono što nas iz Šlarafije raduje je što nam se pridružio neko ko kaže da je ovim poslom koji doslovno prati njegov životni stil upotpunio sebe.    

Za teritoriju Niša i okoline važi rok isporuke do 14 radnih dana za poručene proizvode.*

*Rok isporuke do 7 dana ne važi u slučaju izrade i isporuke ručno rađenih tapaciranih kreveta iz Šlarafijine ponude.