Novi Sad, Uspenska 16 – U SRCU PRESTONICE KULTURE

Novi Sad je prvi grad kome je, nakon Beograda, Schlarafia ispružila ruke pre skoro 15 godina, stidljivo čekajući da zasluženi zagrljaj bude uzvraćen. Salon je preseljen 2010. godine u centar vojvođanske prestonice, nadomak Srpskog narodnog pozorišta i Uspenske crkve, i tokom protekle decenije postao je sinonim za mesto gde se kupuju dušeci i oprema za spavanje. Prošle godine je renoviran i umiven da bi mogao da dočeka probirljivu klijentelu kako dolikuje, jer ako Novosađani nešto umeju – to je da biraju po visokim kriterijumima i na tome smo im neizmerno zahvalni.

U Novom Sadu uslužiće Vas…

Aleksandar Petrović

Aleksandar, glavni krivac što se Schlarafijin entuzijazam preneo u Novi Sad, postao je tokom prethodnih 15 godina naše zaštitno lice. Sada se već može pohvaliti drugom generacijom svojih vernih kupaca. Osim što je vrlo komunikativan, on je veliki ljubitelj prirode, šuma i pasa pa ćete sa njim moći, osim tema o dušecima, jastucima i prekrivačima, popričati i na temu održivosti ekosistema, kao i implementaciji reciklabilnih materijala u naše proizvode.

Robert Stojecki

Robert se našem timu priključio 2016. godine, nakon dugogodišnjeg rada u oblasti trgovine nekretninama. S obzirom na to da je vrlo zainteresovan i otvoren, brzo je upotpunio svoja znanja iz oblasti opreme za spavanje, a prethodno radno iskustvo pomaže mu da se dobro snalazi u prostoru koji je predmet opremanja, pa tako može pružiti savet oko rasporeda mobilijara u spavaćoj sobi i optimalnih dimenzija kreveta i dušeka.

Dragan Petrovć

Iako se najkasnije priključio prodaji, naši kupci ga poznaju kao momka sa isporuke. Dragan je odličan poznavalac novosadskih ulica i sokaka, i baš zbog čestog prisustva na terenu može i u prodavnici da vam ukaže na praktične savete oko izbora kreveta i dušeka.

FOTO GALERIJA