ŠLARAFIJA NA DODELI PRIZNANJA “EY Preduzetnik godine”

Na nedavno održanoj jubilarnoj, desetoj po redu svečanosti povodom dodele prestižnog priznanja „EY Preduzetnik godine“ koja se dodeljuje istaknutim preduzetnicima u preko 60 zemalja sveta, a koju dodeljuje renomirana revizorsko-konsultantska kompanija Ernst & Young, među 28 nominovanih kompanija iz Srbije našla se i Šlarafija.

Našoj porodičnoj kompaniji, sa tradicijom koja traje skoro čitav vek, ukazana je čast i privilegija da se nađe među 6 izdvojenih finalista koji su po aspektima koji uključuju preduzetnički duh i inovativnost, strateško opredeljenje, finansijske rezultate, prisustvo na tržištu, ali i lični integritet i uticaj po kriterijumima i standardima zadovoljili preko 97% parametara.

Na gala večeri koja je okupila preko dve stotine najboljih privrednika, predstavnika banaka, osiguravajućih društava i PKS, Šlarafija porodicu ponosno su predstavljali Sonja i Dejan Kapetanović.

Uspeh potkrepljen radom, trudom i posvećenošću svakog člana Šlarafije slavimo motivisani da u narednim godinama budemo još bolji, a pobednicima i svim nominovanim kompanijama, našim prijateljima – preduzetnicima čestitamo na uspehu i želimo puno sreće u daljem radu. Živeli!