SLEDEĆA DOBRA STVAR – Schlarafia KIDS

Naučiće mnogo pesmica, načiniti prve korake u razvoju socijalnih veština i savladati dnevnu rutinu, a kada usnuli budu nastavili da rastu i tada im pružite najbolju podršku!

Dragi roditelji, vaspitači, a naročito upravitelji i vlasnici objekata za boravak dece: znate li kolika je važnost zdrave i higijenski održive postelje u pedijatrijskom uzrastu?

VRTIĆI I DEČJA ODMARALIŠTA zahtevaju dušeke koji će zadovoljiti najviše standarde u pogledu održavanja higijene, a to podrazumeva visok stepen aeracije, odličan menadžment vlage i hipoalergijski ambijent negostoljubiv grinjama. Takođe, debljina i težina dušeka treba da omoguće bezbedno ležanje u krevetiću kao i lako manipulisanje prilikom zamene posteljine. Skidajuće navlake koje mogu izdržati česte cikluse pranja predstavljaju podrazumevanu odliku dečjih dušeka u kolektivnim smeštajima. Zamenu dušeka potrebno je vršiti na svakih 3–5 godina.

Schlarafia je, zahvaljujući saradnji koju ima sa pedijatrima i alergolozima, uvek spremna da savetima pomogne oko izbora i nabavke postelja za vrtiće, a možemo zadovoljiti i vaše dizajnerske želje i izraditi dušeke u različitim dimenzijama i oblicima.

Pored svog truda koji se ulaže u vaspitno-obrazovni segment rada sa decom, o spavanju barem ne morate da brinete.

Uostalom, pitajte one čija deca spavaju na Schlarafiji – oni znaju!

Preuzmite brošuru OVDE.