Aksesoar

EXCEPTIONAL FEATHER & DOWN COLLECTION

Osmišljena kao kolaboracija dva vrhunska proizvođača opreme za spavanje, Šlarafije i nemačkog brenda Schäfer usko specijalizovanog za izradu jastuka i pokrivki od perja i paperja retkih polarnih ptica, EFD Collection by Schlarafia predstavlja ekskluzivnu kolekciju jastuka i jorgana namenjenih da vam traju koliko i naši čuveni dušeci.

Inovativni S&R jastuci

Jastuci od 100% prirodnog Talalay lateksa sa inovativnom skidajućom perivom Celliant® navlakom.

Jastuci

Šlarafija jastuke, baš kao i Šlarafija dušeke, prave vredne ruke naših majstora: sa puno ljubavi i pažnje, a od najkvalitetnijih materijala. Za vas i vaše najmilije izaberite jastuke na kojima se najlepše sanja – Šlarafija jastuke.

Jorgani

Sloj kojim se pokrivamo treba da nas ugreje, ali ne bi valjalo da nas optereti težinom, dakle dobar jorgan treba da bude lagan i topao. Iako se čini da je ove dve osobine lako objediniti, zapravo je izazovan zadatak kreirati proizvod kog će karakterisati i drugi kvaliteti, poput postojanosti i otpornosti na habanje.

Posteljina

Uživanje u zdravom, opuštajućem i mirnom snu na Šlarafija dušecima upotpunite posteljinama vrhunskog dizajna i izuzetnog kvaliteta. Posteljine su napravljene od prirodnih tkanina: pamuka, damasta i satena.