Schlarafia dušeci

Inovativni dušeci

Premijum dušeci

Dušeci sa ručno izrađenim jezgrom

Penasti dušeci

Dušeci za bebe i decu

Naddušeci-protektori

Inovativni dušeci za oporavak i poboljšanje performansi

SR1 ENDURANCE (Placid feel)

Dušek namenjen profesionalnim sportistima, aktivnim rekreativcima, kao i svima onima koji razumeju važnost vremena koje provedemo spavajući u cilju oporavka čitavog tela.

Šlarafijina receptura i patentirano ručno rađeno jezgro, izrađen od 100% prirodnog TALALAY lateksa, sa navlakom protkanom regenerišućom Celliant tehnologijom.

SR2 IMPULSE (Dynamic feel)

Spavanje na ovom dušeku će Vam pomoći prilikom oporavka nakon sportskih i drugih zahtevnih aktivnosti, poboljšaće Vašu cirkulaciju, ubrzati oporavak i povećati snagu i izdržljivost u cilju postizanja boljih rezultata na svakodnevnom nivou i na duže staze.

Šlarafijina receptura i patentirano ručno rađeno jezgro, izrađen od 100% prirodnog TALALAY lateksa, sa navlakom protkanom regenerišućom Celliant tehnologijom.

Premijum dušeci sa ručno izrađenim opružnim jezgrom

KING

Kada smo kreirali KING namerili smo da ponudimo dušek koji ostavlja pečat komfora i luksuznog doživljaja i tako zavlada prostorom spavaće sobe. Njegov sastav predstavlja skup “najboljeg od najboljeg” -prefinjenih i tehnološki superiornih materijala i onoga u čemu smo, bez lažne skromnosti neprevaziđeni-a to je da naše znanje usmerimo da napravimo recepturu dušeka za sva vremena.

QUEEN

QUEEN će biti kraljica meke softne udobnosti i služiće onima koji vole omamljujuće utonuće u snove, pomislili smo kad smo osmišljavali recepturu za ovaj dušek. Ipak, to neće biti obična mekoća standardnih pena koja postoje na tržištu, već ćemo ovom komfornom sloju dati plemićki pečat – viskoelastičnu penu jedinstvenu po svojim osobinama u neštedljivoj količini. Upotrebili smo znanje i iskustvo, preporuke Evropskih proizvođača pena i napravili za klijente koji preferiraju nežnost ambijenta u kom spavaju nezapamćeni nivo mekoće.

NUOVA

Nakon što smo ustoličili i imenovali kralja i kraljicu premium kolekcije, logično je bilo postaviti i naslednika – dušek koji će verodostojno pratiti liniju kojoj pripada i zaokružiti sve aspekte individualnih doživljaja udobnosti.

Dušeci sa ručno izrađenim opružnim jezgrom

Dušek Schlarafia Diplomat Pantera uvećan

DIPLOMAT | Powered by Pantera®

Nova verzija čuvenog dušeka DIPLOMAT unapređena je superiornom Pantera® premium penom u komfornom sloju, što ovom dušeku daje potpuno novu dimenziju. Ravnomeran nivo udobnosti čitavom površinom je zagarantovan, a patentirano Šlarafija jezgro ostaje kao glavna podrška vašem kičmenom stubu.

EXTRA DIPLOMAT

Naše iskustvo je pokazalo da postoji određena populacija ljudi kojoj odgovara izuzetno solidna podloga za spavanje. Treba imati na umu da se kod kvalitetnog dušeka ovo postiže povećanjem čvrstine, a ne tvrdoće kako se često pogrešno opisuje, tako da se naglasi jačina potpore, ali se ne oduzima na komforu.

SUPRA MEMORY

Ovim modelom smo na velika vrata uveli najbolje od savremenih penastih materijala, smestivši naše dušeke u prestižne proizvode za spavanje. Tehnološku odskočnicu daju kombinacije najkvalitetnijih pena tako optimizovanih da pružaju dodatni komfor, ne gubeći na čvrstini.

Penasti dušeci – Dušeci bez žičanog jezgra

MEMO CELL

Kada je pre deceniju započeta pomalo agresivna kampanja koja je zagovarala izbacivanje opruga iz podloga za spavanje, bili smo suočeni sa velikim izazovom kako da, poznajući sve dobrobiti opružne CORE zone, odgovorimo na nove zahteve tržišta. Stoga smo dobro proučili materijale koji su bili promovisani uzimajući u obzir sve njihove kvalitete, ali i manjakvosti, ne bi li osmislili optimalnu recepturu koja će pružiti udobnost i istovremeno održati vazduhopropusnost. 

LATEX

Model dušeka LATEX iznedren je i kao odgovor na potrebu kupaca za prirodnom podlogom koja je laka za manipulaciju (okretanje, premeštanje, brzu i čestu promenu posteljine) i kao jednostavno rešenje za krevete koji se ne koriste svakodnevno.

KOKO LATEX

Paralelno sa porastom brige za očuvanje prirode uvažili smo potrebu za implementacijom sirovih biorazgradivih materijala u ambijent za spavanje. Tako smo osmislili dušek koji je u potpunosti derivat biljnih sirovina koje se i tokom proizvodnje, a i u postupku odlaganja mogu reciklirati, čime smo zadovoljili kupca sa izraženom ekološkom svešću.

Dušeci za bebe i decu

OFF_SPRING | NOVO!

Dušek za bebe OFF_SPRING bebama i maloj deci pruža okruženje za spavanje od 100% prirodnih materijala, obezbeđuje udobnost i nesmetano cirkulisanje vazduha, pruža izuzetna termoregulaciona svojstva i ne zadržava vlagu u postelji.

BABY LOVE

O važnosti dobre potpore podrobno smo govorili u opisu dušeka za odrasle. Put do rešenja adekvatne CORE zone iziskivao godine izučavanja, testiranja i dokazivanja u praksi, konačno krunisano žigom o patentu.

BABY DREAM

Ovaj dušek će izabrati roditelji koji su već opredeljeni prema našem SUPRAMEMORY modelu, a naročito će goditi bebama koje spavaju u dobro provetrenim prostorijama koje se ne pregrevaju jer će gornji komforni sloj dodatno da ih utopljava tik uz telo.

BABY CARE

Udobnost ovog dušeka potiče od latexa, prirodnog derivata kaučukovca koji ima svojstva da dobro „diše“, što je izuzetno važno za dušek koji je izložen kontaktu sa raznolikim tečnostima. Njegova perforirana struktura u kombinaciji sa vazduhopropusnim jezgrom dozvoliće brzo sušenje svake „štete“ koju Vaši mališani budu pravili.

Naddušeci-protektori

Naddušek SR1 Peak

SR1_PEAK | NOVO!

SR1_PEAK naddušek je namenjen svim spavačima koji već poseduju kvalitetan dušek, ali žele da unaprede njegovu udobnost prirodnim komfornim slojem i obogate postelju benefitima inovativne Celliant® tehnologije iz naše SPORT&RECOVERY by Schlarafia kolekcije proizvoda za spavanje.

MEMOCELL TOP

Ovaj naddušek osmišljen je sa namerom da prvenstveno dopuni nedostatak udobnosti kod izuzetno čvrstih podloga. Zbog svog specifičnog odgovora na pritisak tela spavača, mekoća i prilagodljivost memori pene koja ulazi u sastav ovog naddušeka, ublažiće tvrdoću postojećeg dušeka. Ne savetujemo ga u slučajevima kada je osnovni dušek napravljen od memorija zbog mogućeg kompromitovanja aeracije.

LATEX TOP

Latex naddušek izrađen je od prirodnih sirovina i obezbeđuje dobru termiku i vazduhopropusnost. Zbog svoje saćaste strukture i elastičnosti, dozvoljava odlično prilagođavanje telu spavača pa je u tom smislu odlična dopuna svakom madracu. Može se kombinovati sa svim vrstama dušeka.