Schlarafia dušeci

Dušeci sa ručno izrađenim jezgrom

Premijum dušeci

Penasti dušeci

Dušeci za bebe i decu
Naddušeci-protektori

Dušeci sa ručno izrađenim opružnim jezgrom

DIPLOMAT VINTAGE

Diplomat Vintage, naš zanatlijski prvenac je dušek jasno determinisanih karakteristika Schlarafia ručno rađenog dušeka koje smo decenijama usavršavali. Iako godinama važi za osnovni model, ovaj madrac postao je simbol našeg zanatlijskog umeća obzirom da je svoj kvalitet potvrdio na hiljadama kupaca.

Cena single dimenzije od 37.730 rsd
Cena bračne dimenzije od 62.810 rsd

DIPLOMAT

Diplomat dušek, naslednik je Diplomat Vintage modela, nastao kao potreba za osavremenjenjem u tehnološkom, ali i u praktičnom smislu. Za razliku od svog prethodnika odlikuje se asimetrijom u sastavu od centralne CORE zone što za rezultat ima različito organizovane slojeve pa za ovaj dušek ne važi “pravilo povremenog okretanja”.

Cena single dimenzije od 37.730 rsd
Cena bračne dimenzije od 62.810 rsd

EXTRA DIPLOMAT

Naše iskustvo je pokazalo da postoji određena populacija ljudi kojoj odgovara izuzetno solidna podloga za spavanje. Treba imati na umu da se kod kvalitetnog dušeka ovo postiže povećanjem čvrstine, a ne tvrdoće kako se često pogrešno opisuje, tako da se naglasi jačina potpore, ali se ne oduzima na komforu.

Cena single dimenzije od 44.660 rsd
Cena bračne dimenzije od 76.670 rsd

SUPRA MEMORY

Ovim modelom smo na velika vrata uveli najbolje od savremenih penastih materijala, smestivši naše dušeke u prestižne proizvode za spavanje. Tehnološku odskočnicu daju kombinacije najkvalitetnijih pena tako optimizovanih da pružaju dodatni komfor, ne gubeći na čvrstini.

Cena single dimenzije od 50.160 rsd
Cena bračne dimenzije od 90.530 rsd

BIOLATEX

BioLatex je još jedan naš inovativni model koji je obogaćen superiorinim penastim materijalima, a kog u završnom komfornom sloju krasi lateks bogate gustine. I ovde smo recepturu optimizovali tako da obezbedimo vrhunsku udobnost u gornjim partijama, pažljivo održavajući gradijent mekoće počev od spoljneg dela ka čvrstoj i stabilnoj centralnoj CORE zoni.

Cena single dimenzije od 57.860 rsd
Cena bračne dimenzije od 104.390 rsd

Premijum dušeci sa ručno izrađenim opružnim jezgrom

KING

Kada smo kreirali KING namerili smo da ponudimo dušek koji ostavlja pečat komfora i luksuznog doživljaja i tako zavlada prostorom spavaće sobe. Njegov sastav predstavlja skup “najboljeg od najboljeg” -prefinjenih i tehnološki superiornih materijala i onoga u čemu smo, bez lažne skromnosti neprevaziđeni-a to je da naše znanje usmerimo da napravimo recepturu dušeka za sva vremena.

Cena single dimenzije od 88.000 rsd
Cena bračne dimenzije od 154.000 rsd

QUEEN

QUEEN će biti kraljica meke softne udobnosti i služiće onima koji vole omamljujuće utonuće u snove, pomislili smo kad smo osmišljavali recepturu za ovaj dušek. Ipak, to neće biti obična mekoća standardnih pena koja postoje na tržištu, već ćemo ovom komfornom sloju dati plemićki pečat – viskoelastičnu penu jedinstvenu po svojim osobinama u neštedljivoj količini. Upotrebili smo znanje i iskustvo, preporuke Evropskih proizvođača pena i napravili za klijente koji preferiraju nežnost ambijenta u kom spavaju nezapamćeni nivo mekoće.

Cena single dimenzije od 77.000 rsd
Cena bračne dimenzije od 132.000 rsd

NUOVA

Nakon što smo ustoličili i imenovali kralja i kraljicu premium kolekcije, logično je bilo postaviti i naslednika – dušek koji će verodostojno pratiti liniju kojoj pripada i zaokružiti sve aspekte individualnih doživljaja udobnosti.

Cena single dimenzije od 66.000 rsd
Cena bračne dimenzije od 110.000 rsd

Penasti dušeci – Dušeci bez žičanog jezgra

MEMO CELL

Kada je pre deceniju započeta pomalo agresivna kampanja koja je zagovarala izbacivanje opruga iz podloga za spavanje, bili smo suočeni sa velikim izazovom kako da, poznajući sve dobrobiti opružne CORE zone, odgovorimo na nove zahteve tržišta. Stoga smo dobro proučili materijale koji su bili promovisani uzimajući u obzir sve njihove kvalitete, ali i manjakvosti, ne bi li osmislili optimalnu recepturu koja će pružiti udobnost i istovremeno održati vazduhopropusnost. 

Cena single dimenzije od 30.250 rsd
Cena bračne dimenzije od 51.040 rsd

LATEX

Model dušeka LATEX iznedren je i kao odgovor na potrebu kupaca za prirodnom podlogom koja je laka za manipulaciju (okretanje, premeštanje, brzu i čestu promenu posteljine) i kao jednostavno rešenje za krevete koji se ne koriste svakodnevno.

Cena single dimenzije od 53.240 rsd

Cena bračne dimenzije od 82.280 rsd

KOKO LATEX

Paralelno sa porastom brige za očuvanje prirode uvažili smo potrebu za implementacijom sirovih biorazgradivih materijala u ambijent za spavanje. Tako smo osmislili dušek koji je u potpunosti derivat biljnih sirovina koje se i tokom proizvodnje, a i u postupku odlaganja mogu reciklirati, čime smo zadovoljili kupca sa izraženom ekološkom svešću.

Cena single dimenzije od 65.120 rsd
Cena bračne dimenzije od 108.460 rsd

Dušeci za bebe i decu

BABY LOVE

O važnosti dobre potpore podrobno smo govorili u opisu dušeka za odrasle. Put do rešenja adekvatne CORE zone iziskivao godine izučavanja, testiranja i dokazivanja u praksi, konačno krunisano žigom o patentu.

Cena 120×60 cm 13.200 rsd
Cena 140×70 cm 16.500 rsd

BABY DREAM

Ovaj dušek će izabrati roditelji koji su već opredeljeni prema našem SUPRAMEMORY modelu, a naročito će goditi bebama koje spavaju u dobro provetrenim prostorijama koje se ne pregrevaju jer će gornji komforni sloj dodatno da ih utopljava tik uz telo.

Cena 120×60 cm 16.500 rsd
Cena 140×70 cm 20.900 rsd

BABY CARE

Udobnost ovog dušeka potiče od latexa, prirodnog derivata kaučukovca koji ima svojstva da dobro „diše“, što je izuzetno važno za dušek koji je izložen kontaktu sa raznolikim tečnostima. Njegova perforirana struktura u kombinaciji sa vazduhopropusnim jezgrom dozvoliće brzo sušenje svake „štete“ koju Vaši mališani budu pravili.

Cena 120×60 cm 20.900 rsd
Cena 140×70 cm 25.300 rsd

BABY KOKO

U ovom modelu potporu čini dvostruki sloj kokosove žime i lateksa što osim potpore daje odličnu provetrenost. Upravo zbog ove „sendvič“ tehnike, dušek zadržava gibljivost i prilagodljivost anatomiji jer zbirno daje ukupnu debljinu CORE zoni, ali razloženu na više slojeva kako se ne bi kompromitovala njegova aeracija.

Cena 120×60 cm 26.400 rsd

Cena 140×70 cm 29.700 rsd

Naddušeci-protektori

MEMOCELL TOP

Ovaj naddušek osmišljen je sa namerom da prvenstveno dopuni nedostatak udobnosti kod izuzetno čvrstih podloga. Zbog svog specifičnog odgovora na pritisak tela spavača, mekoća i prilagodljivost memori pene koja ulazi u sastav ovog naddušeka, ublažiće tvrdoću postojećeg dušeka. Ne savetujemo ga u slučajevima kada je osnovni dušek napravljen od memorija zbog mogućeg kompromitovanja aeracije.

Cena single dimenzije od 12.100 rsd
Cena bračne dimenzije od 18.920 rsd

LATEX TOP

Latex naddušek izrađen je od prirodnih sirovina i obezbeđuje dobru termiku i vazduhopropusnost. Zbog svoje saćaste strukture i elastičnosti, dozvoljava odlično prilagođavanje telu spavača pa je u tom smislu odlična dopuna svakom madracu. Može se kombinovati sa svim vrstama dušeka.

Cena single dimenzije od 14.740 rsd
Cena bračne dimenzije od 24.200 rsd