Posteljina

Dušečna navlaka

Čaršafska navlaka sa gumom kreirana je za dušeke raskošne visine i kompatibilna je sa proizvodima iz Schlarafia Premium segmenta. Zbog naglašene „treće“ dimenzije omogućava olakašno navlačenje ispod donje ivice dušeka, obezbeđujući urednu i zategnutu postelju.

HYGIAIR

HYGIAIR je higijenska ZAŠTITNA NAVLAKA ZA DUŠEK koja objedinjuje dva izvanredna svojstva: NEPROMOČIVOST i VAZDUHOPROPUSNOST. Ona sprečava prelazak telesnih i spoljašnjih tečnosti u niže slojeve dušeka, a istovremeno obezbeđuje nesmetano strujanje vazduha čime osigurava visoku provetrenost podloge za spavanje. 

HYGIAIR BABY

HYGIAIR BABY je higijenska ZAŠTITNA NAVLAKA ZA BEBI DUŠEK koja objedinjuje dva izvanredna svojstva: NEPROMOČIVOST i VAZDUHOPROPUSNOST. Ona sprečava prelazak telesnih i spoljašnjih tečnosti u niže slojeve dušeka, a istovremeno obezbeđuje nesmetano strujanje vazduha čime osigurava visoku provetrenost podloge za spavanje. 

Uživanje u zdravom, opuštajućem i mirnom snu na Šlarafija dušecima upotpunite posteljinama vrhunskog dizajna i izuzetnog kvaliteta!. Posteljine su napravljene od prirodnih tkanina: pamuka, damasta i satena.

Od dostupnog posteljnog platna možete napraviti svoju kombinaciju boja, paspula i bordura, samostalno ili u konsultaciji sa našim savetnicima.