B2B

Nakon čitavog veka proizvodnje dušeka na kojima se najbolje spava, sa ponosom ističemo da smo se uselili u preko 10.000 domova širom Srbije i regiona.

Od male radionice na Čuburi u Beogradu postali smo moderna firma koja posluje kroz maloprodajnu mrežu sopstvenih prodavnica i razvijenom mrežom franšiza.

Osim građanstva koje nam uveliko u trećoj generaciji ustupa poverenje, Schlarafia je pouzdan partner i prvi izbor kada su u pitanju arhitekte i dizajneri enterijera, koji bez zadrške svojim klijentima preporučuju naše proizvode.

Takođe, na našu profesionalnost, iskustvo i umeće oslanja se sve više hotelijera koji se, vođeni željom da svojim gostima pruže potpun ugođaj boravka u svojim smeštajnim kapacitetima, opredeljuju za vrhunsku opremu za spavanje.

Franšiza

Schlarafia je razvila savremeni sistem franšizing poslovanja uz jasno definisane standarde i preporuke koje čine prepoznatljivim naše prodavnice širom zemlje i regiona.

Oslanjajući se na višedecenijsko iskustvo, neprikosnoveni kvalitet i ulaganje u znanje naših saradnika, pokretanje biznisa uz Schlarafiju kao partnera čini malu investiciju koja dugoročno donosi stabilnost. Ipak, ima u tome i dodatne čari, jer to nije samo poslovni odnos sa finansijskom koristi – biti Schlarafijin franšizant znači biti deo rastuće zajednice koja deli isti vrednosni sistem distanciran od puke trgovine.

Kada ste deo tima Schlarafia znate da ćete uvek imati podršku i vetar u leđa, ne samo iz menadžmenta već i od drugih kolega koji će vam davati savete i bodriti vas na početku pokretanja poslovanja. To znači da ćete sticati neverovatna znanja kroz obuke i razmene iskustava, da ćete biti poštovani i ohrabrivani da istaknete najbolje što u sebi nosite, da ćete otkriti i osvestiti veštine koje možda niste bili svesni da nosite i da ćete na kraju svedočiti koliko možete usrećiti druge ljude pomažući im da unaprede kvalitet svog spavanja.

Ukoliko vam se čini da biste mogli biti dobar reprezent svega onoga što je Shlarafia gradila skoro čitav vek, mi smo otvoreni da saslušamo vaše predloge i pružimo ruku.

Hoteli

Priča o ulasku u Schlarafije u hotelski segment jednako je romantična i nesvakidašnja poput onih koje prate naš razvojni put.

Znate li zašto nas hoteli biraju za partnere? Zato što svojim gostima žele ono što i sami imaju u svojim domovima! Tako smo na konkursima uvek dobijali poslove opremanja onih hotela koje su vodili pravi domaćini.

Vremenom se dobar glas proširio, prvo među gostima i korisnicima postelja, a kasnije i među menadžerima hotela i houskeepinga, pa nam se sada obraćaju sa željom da baš za njih napravimo nešto posebno.

Danas naš portfolio sadrži preko 15 modela dušeka probranih na osnovu iskustva o opremanju hotelskih soba različite kategorizacije, dopunjen bazama, krevetima, naddušecima, protektorima, jastucima, jorganima i prekrivačima, posteljinom, dušecima za krevece i sklopive krevete, aneksima za ekstremno visoke goste, inserterima itd.

Schlarafia je pouzdan partner ne samo u pretprodajnom periodu, u kom dajemo na raspolaganje naše znanje i stručnu podršku, već i tokom izrade i isporuke, a naročito u postprodajnom servisu, gde smo se pokazali kao saradnik od poverenja na koji se turistički radnici uvek mogu osloniti.

Iako ćete u našoj listi referenci naići na poznate i velike hotele, postoje projekti na koje smo naročito ponosni – opremanje Hilandara, manastira Gradac, brojnih vrtića, etno sela, malih turističkih domaćinstava, vinarija itd.

Schlarafia svakom klijentu pristupa sa posebnom pažnjom i volimo da od naručioca čujemo šta je ono što želi da pruži svojim gostima. Tada zajednički učestvujemo u kreiranju uzorne sobe koja je jedinstvena i objedinjuje sve kriterijume visokokvalitetne i higijenske postelje.

PREUZMITE BROŠURU – “Da noćenje u hotelu bude nezaboravan užitak”

Objekti za smeštaj dece, omladine i starih lica

Posebna briga usmerena je ka onima koji su nas kroz život vodili, kao i onima koji za nama ostaju.

Ono što je zajedničko deci i starima jeste da im je san i odmor potrebniji nego ostalom delu populacije, kao i da su higijenski aspekti postelje jedan od glavnih kriterijuma kvalitetnog boravka u njoj.

VRTIĆI I DEČJA ODMARALIŠTA zahtevaju dušeke koji će zadovoljiti najviše standarde u pogledu održavanja higijene, a to podrazumeva visok stepen aeracije, odličan menadžment vlage i hipoalergijski ambijent negostoljubiv grinjama. Takođe, debljina i težina dušeka treba da omogući bezbedno ležanje u krevetiću kao i lako manipulisanje prilikom zamene posteljine. Skidajuće navlake koje mogu izdržati česte cikluse pranja predstavljaju podrazumevanu odliku dečjih dušeka u kolektivnim smeštajima. Zamenu dušeka potrebno je vršiti na svakih 3–5 godina.

Schlarafia je, zahvaljujući saradnji koju ima sa pedijatrima i alergolozima, uvek spremna da savetima pomogne oko izbora i nabavke postelja za vrtiće, a možemo zadovoljiti i vaše dizajnerske želje i izraditi dušeke u različitim dimenzijama i oblicima.

PREUZMITE BROŠURU – “Sledeća dobra stvar”

Pored svog truda koji se ulaže u vaspitno-obrazovni segment rada sa decom, o spavanju barem ne morate da brinete.

STARAČKI DOMOVI su smeštajni objekti u čijim prostorijama se kreveti i dušeci gotovo neprekidno koriste i u tom smislu oni treba da budu napravljeni po specifikacijama koje odgovaraju pomoćnim medicinskim sredstvima ovo mora da se proveri

Arhitektonski i projektantski biroi i studiji za dizajn enterijera

Poseban vid saradnje koji negujemo decenijama jeste podrška arhitektama i dizajnerima enterijera koji biraju krevete, dušeke i kompletnu opremu za spavanje za svoje klijente.

Razlog zbog kojih je Schlarafia nesumnjivo opredeljenje svih istaknutih prestoničkih arhitekata leži u činjenici da su naši kreveti, dušeci i prateći asesoar nepogrešivi izbor kada postelja treba da isprati istančan ukus klijenta i bude komplementaran začin dizajnerskom pečatu autora.

Naši majstori mogu da izvedu svaki nacrt i ideju u kvalitetu koji je visoko standardizovan, poštujući sve unapred definisane zahteve koji se odnose ne samo na estetiku već i na atipične dimenzije i oblike postelje. Tako dajemo mogućnost da Vaši klijenti imaju autentična rešenja spavaćih prostora, jedinstvena i kreirana samo za njih.

Za sve upite i dodatne informacije možete se obratiti na sledeći kontakt:

+381 60 35 00 143
[email protected]

Ivana Prvanović
KEY ACCOUNT