Recenzije

Oni spavaju na Šlarafiji. Oni znaju. Podelite Vaše utiske!

Choose FilesNo Files ChosenAccepted file types: jpg, jpeg, jpe, png. Max. file size: 5 MB

Saglasnost:

5 + 12 =

Mi poštujemo Vašu privatnost. Vaša recenzija služi da drugim spavačima olakša odabir pri kupovini vrhunske opreme za spavanje. Vaši lični podaci (u ovom slučaju dostavljena e-mail adresa) zaštićeni su Politikom privatnosti i neće biti deljeni sa trećim licima, niti ćemo ih koristiti u svrhu Newsletter kampanja, osim ukoliko se sami ne prijavite za Newsletter.

“Poštovani,

Izuzetno mi je zadovoljstvo što mogu da ocenim vaš dušek, a da ne moram da se nerviram što neko nije čuo za vas.

Kada smo se kućili pre nekih 13 godina, nismo bili u finansijskoj mogućnosti da priuštimo Schlarafia dušek. Naša leđa su to dobro upamtila. Tada još, zarekla sam se sama sebi, da će sledeći dušek koji ćemo kupiti biti, baš Schlarafia.

Kada sam rodila četvrto dete, imala sam nesnosne bolove u leđima, ustajala i sedela pola noći u dnevnom boravku, obišla sijaset fizijatara, masera, kičmolomaca i lokalnih nameštača kičme, shvatim da je ipak vreme za novi dušek!

Usluga, posvećenost i strpljivost prodavaca je na visokoj poziciji, jer kada dođete sa četvoro dece u salon, a svi skaču, naskaču, pitaju i svađaju se oko toga koji dušek bolje odbacuje… Odabrali smo model Nuova. Bio je mali praznik kada nam je stigao „mamin dušek“.

Moja želja da imam Šlarafiju je ispunjena, moja leđa su izlečena, sama. Ne budim se noću s bolovima i vrlo sam ponosna vlasnica! Još dvoje prijatelja smo ubedili da kupe Šlarafiju i uvek veoma glasno preporučujemo, jer smo sigurni da je najbolja reklama za sve, zadovoljan kupac.

Puno sreće u daljem poslovanju želi vam porodica Radulović iz Novog Sada“

Kupljen: Nuova

Tijana Radulović

“Poštovani, imamo vaš Diplomat dušek dve godine. Ja koja imam problema sa kičmom, sam se zaista preporodila na vašem dušeku. Imam problem, kada ne spavamo kod kuće, nedostaje mi dušek. Toliko je udoban, svaka preporuka!

Dušek smo izabrali relativno brzo, jer nam je hitno bio potreban. Vaš ljubazni prodavac nas je molio da isprobamo svaki, iako smo znali da uzimamo Diplomat. Možda smo mogli i neki drugi, ali zaista zaista nemamo nikakvu zamerku. Isporuka je trebala da bude za 7-10 dana, ali smo vašem prodavcu u Bulevaru objasnili da smo se uselili u novi stan i bili bi smo jako zahvali ako isporuka može da bude nekako brže, jer spavamo na daskama 😁.

Dušek smo poručili u petak, u utorak je već bio kod nas. O momcima koji su izvršili dostavu nemam reči. Toliko su ljubazni, fini, nasmejani.

Još jednom, sve preporuke od nas. Ne mogu da vam opišem osećaj kad posle 5 noći ležanja na dasci sa jorganima ispod sebe legneš na onakav dušek!

U nama imate doživotne klijente!

Još jednom, sve preporuke od porodice Žikić!“

Kupljen: Diplomat

Milica

“Nakon više od pola godine spavanja na Sport & Recovery inovativnom dušeku sa Celliant vlaknima i Vita Talay penom, teško mi je da zamislim da je moguće poboljšati kvalitet odmora kada je dušek u pitanju. S obzirom da često treniram tri puta dnevno, mislim da mogu objektivno da procenim ne samo udobnost dušeka već i efekat Celliant vlakana koji pomažu bržem oporavku. U tom periodu od 7-8 meseci sam dosta puta prespavao u hotelu na pripremama i na trkama i upravo to naizmenično spavanje kuća-hotel-kuća mi je omogućilo da vrlo jasno uočim razliku, i pre svega taj Celliant efekat jer se kod kuće budim „orniji“ i spremniji za trening.”

Kupljen: Schlarafia Sport & Recovery sa Celliant tehnologijom

Ognjen Stojanović

Šta o Šlarafiji kažu naši saradnici?

Goran Damjanac, SAGOMA DOO

Veljko Petrović, Vitafoam RS

Šta o Šlarafiji kažu hotelijeri?