Recenzije

Oni spavaju na Šlarafiji. Oni znaju. Podelite Vaše utiske!

Choose FilesNo Files ChosenAccepted file types: jpg, jpeg, jpe, png. Max. file size: 15 MB

Saglasnost:

14 + 9 =

Mi poštujemo Vašu privatnost. Vaša recenzija služi da drugim spavačima olakša odabir pri kupovini vrhunske opreme za spavanje. Vaši lični podaci (u ovom slučaju dostavljena e-mail adresa) zaštićeni su Politikom privatnosti i neće biti deljeni sa trećim licima, niti ćemo ih koristiti u svrhu Newsletter kampanja, osim ukoliko se sami ne prijavite za Newsletter.

“Naš prethodni dušek (bračni prvenac) je bio Šlarafijin prvenac (danas Vintage) i skoro da je došao do punoletstva, prešišavši i krajnje vreme da ga zamenimo. No čak i takvom smo se rado vraćali sa letovanja i poseta gde prespavamo.

Što se tiče novog dušeka, obradovala nas je opcija u pravcu povećanje čvrstine (a cenim i što ljubitelji mekšeg dušeka imaju izbor za sebe). Takođe i činjenica da se navlake mogu skidati i prati. Extra Diplomat je tačno ono što sam htela i očekivala, vrsta udobnosti za nas je idealna – i kvalitet sna nam je definitivno popravljen (Subjektivni osećaj potkrepljuje i skok Sleep Score mere na pametnom satu, nakon dospeća dušeka).

Prijatna komunikacija (e-mail, odlučili smo da ne dolazimo u salon), ljubaznost i predusretljivost – čista desetka!

Sve u svemu, odlična kupovina, hvala Šlarafiji što postoji i imamo mogućnost da nabavimo tako dobar proizvod. Želim nam da još decenijama trajete, da naslednici i ovog dušeka budu kupljeni kod vas (I možda još neki, za vikendicu u planu).

Svesrdna preporuka.”

Kupljen: EXTRA DIPLOMAT

Aleksandra R.

“Fantastičan dušek koji pruža idealnu čvrstinu podloge i udobnost spavanja zahvaljujući završnom mekanom sloju. Izabrala sam ga posle dužeg isprobavanja različitih tvrdih dušeka u Šlarafiji i kod brojnih drugih proizvođača i prodavaca na našem tržištu.

Biolatex je neuporedivo bolji od onog koji sam imala pre toga, a kojim sam bila zadovoljna 13 godina. Pored dušeka, kupila sam i jorgan i trokomorne jastuke od paperja i to je upotpunilo ugođaj spavanja.

Osoblje u radnji u Bul. Mihaila Pupina je bilo od velike pomoći prilikom odabira.”

Kupljen: BIOLATEX, 3AERIS, JORGAN

Nataša

“Dušeci su savršeno mekani i udobni, telo ne propada, samo prati liniju… za jastuke posebno oduševljenje, pogotovo oni od one pene, neke čudne žute 🙂… a i dečiji su preudobni i ne menjaju oblik u toku spavanja… Dodatna prostirka na dušeku je preporuka od srca za one koji vole baš baš mekano i udobno, kao ja, iako sam kupila najmekši dušek od svih što imaju u proizvodnji🙂… Prezadovoljni 👌”

Kupljen: Dušek, Naddušek, Jastuci, Jorgan, Dušečne navlake

Vrbajac Aleksandra

“Nevjerovatno kvalitetni i udobni dušeci i jastuci. Imam problema sa diskus hernijom, kao i nesanicom, a otkako sam kupila dušek, zaboravila sam na sve to… Sve pohvale za osoblje u Podgorici, uz njihove savjete sam odabrala pravi dušek.. stručni i ljubazni…”

Kupljen: Dušek, Naddušek, Jastuci

Svetlana

“Koristila sam dušeke raznih proizvođača. Ne bih pravila nikakva poređenja.

Da sam u prilici svima u svojoj okolini da menjam dušeke, svi bi imali isključivo Šlarafija dušeke.”

Kupljen: Dušek DIPLOMAT, Jastuk 70% PAPERJE

Dragana

“Veoma kvalitetan i udoban dušek”

Kupljen: Dušek

Danica

“Toliko puta sam pohvalio ovaj dušek da bi neko mogao pomisliti da dobijam pare od Šlarafije za to.

King je bio najbolji izbor koji smo napravili u vezi sa spavanjem, iako nam nije bilo lako da se odlučimo.

Tražili smo pravi dušek više od 2 meseca i bukvalno isprobali sve što može da se kupi na našem tržištu.

Glavni izazov je bio naći udoban dušek koji bi odgovarao i ženi i meni, jer spavamo skroz različito i razlika u težini je preko 30kg.

Hvala ljubaznim ljudima iz Šlarafije koji su imali strpljenja da nam odogovore na milion pitanja i podpitanja koja smo imali.

Kvalitet izrade ovih dušeka je daleko ispred svega što smo imali priliku da probamo, a nije nas mrzelo da proverimo sve što se kod nas prodaje, pošto nije baš mala investicija u pitanju. Dvoumili smo se između 3 modela – Biolatex, Nuova i King. Iako sva tri pružaju čvrstu i stabilnu potporu, King je ipak pobedio jer ima kombinaciju 3 pene u savršenom odnosu i najudobniji je dušek koji smo tesirali.

Dva meseca kasnije, i dalje mislimo isto – i kupili bi ga ponovo bez oklevanja.

Sve najbolje,
Dušan”

Kupljen: King

Dušan Aleksić

“Poštovani,

Izuzetno mi je zadovoljstvo što mogu da ocenim vaš dušek, a da ne moram da se nerviram što neko nije čuo za vas.

Kada smo se kućili pre nekih 13 godina, nismo bili u finansijskoj mogućnosti da priuštimo Schlarafia dušek. Naša leđa su to dobro upamtila. Tada još, zarekla sam se sama sebi, da će sledeći dušek koji ćemo kupiti biti, baš Schlarafia.

Kada sam rodila četvrto dete, imala sam nesnosne bolove u leđima, ustajala i sedela pola noći u dnevnom boravku, obišla sijaset fizijatara, masera, kičmolomaca i lokalnih nameštača kičme, shvatim da je ipak vreme za novi dušek!

Usluga, posvećenost i strpljivost prodavaca je na visokoj poziciji, jer kada dođete sa četvoro dece u salon, a svi skaču, naskaču, pitaju i svađaju se oko toga koji dušek bolje odbacuje… Odabrali smo model Nuova. Bio je mali praznik kada nam je stigao „mamin dušek“.

Moja želja da imam Šlarafiju je ispunjena, moja leđa su izlečena, sama. Ne budim se noću s bolovima i vrlo sam ponosna vlasnica! Još dvoje prijatelja smo ubedili da kupe Šlarafiju i uvek veoma glasno preporučujemo, jer smo sigurni da je najbolja reklama za sve, zadovoljan kupac.

Puno sreće u daljem poslovanju želi vam porodica Radulović iz Novog Sada“

Kupljen: Nuova

Tijana Radulović

“Poštovani, imamo vaš Diplomat dušek dve godine. Ja koja imam problema sa kičmom, sam se zaista preporodila na vašem dušeku. Imam problem, kada ne spavamo kod kuće, nedostaje mi dušek. Toliko je udoban, svaka preporuka!

Dušek smo izabrali relativno brzo, jer nam je hitno bio potreban. Vaš ljubazni prodavac nas je molio da isprobamo svaki, iako smo znali da uzimamo Diplomat. Možda smo mogli i neki drugi, ali zaista zaista nemamo nikakvu zamerku. Isporuka je trebala da bude za 7-10 dana, ali smo vašem prodavcu u Bulevaru objasnili da smo se uselili u novi stan i bili bi smo jako zahvali ako isporuka može da bude nekako brže, jer spavamo na daskama 😁.

Dušek smo poručili u petak, u utorak je već bio kod nas. O momcima koji su izvršili dostavu nemam reči. Toliko su ljubazni, fini, nasmejani.

Još jednom, sve preporuke od nas. Ne mogu da vam opišem osećaj kad posle 5 noći ležanja na dasci sa jorganima ispod sebe legneš na onakav dušek!

U nama imate doživotne klijente!

Još jednom, sve preporuke od porodice Žikić!“

Kupljen: Diplomat

Milica

“Nakon više od pola godine spavanja na Sport & Recovery inovativnom dušeku sa Celliant vlaknima i Vita Talay penom, teško mi je da zamislim da je moguće poboljšati kvalitet odmora kada je dušek u pitanju. S obzirom da često treniram tri puta dnevno, mislim da mogu objektivno da procenim ne samo udobnost dušeka već i efekat Celliant vlakana koji pomažu bržem oporavku. U tom periodu od 7-8 meseci sam dosta puta prespavao u hotelu na pripremama i na trkama i upravo to naizmenično spavanje kuća-hotel-kuća mi je omogućilo da vrlo jasno uočim razliku, i pre svega taj Celliant efekat jer se kod kuće budim „orniji“ i spremniji za trening.”

Kupljen: Schlarafia Sport & Recovery sa Celliant tehnologijom

Ognjen Stojanović

“Izvanredan! Odlična investicija.”

Kupljen: DUŠEK

Vesna

Šta o Šlarafiji kažu naši saradnici?

Goran Damjanac, SAGOMA DOO

Veljko Petrović, Vitafoam RS

Šta o Šlarafiji kažu hotelijeri?