Inovativni S&R jastuci

SPORT&RECOVERY BY SCHLARAFIA JASTUCI OD 100% PRIRODNOG TALALAY LATEKSA SA INOVATIVNOM CELLIANT® NAVLAKOM

SAMO INOVACIJE I NIŠTA MANJE OD TOGA

Osmišljeni u Šlarafiji kao kolaboracija tri vrhunska proizvođača, SPORT&RECOVERY by Schlarafia jastuci čine kombinaciju inovativne tehnologije i visokokvalitetnih prirodnih materijala.

Ispunu SPORT&RECOVERY by Schlarafia jastuka čini 100% prirodni TALALAY lateks, uz skidajuću perivu navlaku protkanu inovativnom Celliant® tehnologijom.

Jastuk SR1 FIRM | 40x68 cm

Jastuk od 100% prirodnog Talalay lateksa sa inovativnom skidajućom perivom Celliant® navlakom.

SR1 FIRM jastuk pruža stabilnu podršku, olakšava tačke pritiska i čini okruženje za spavanje higijenski održivim. Zbog svog sastava, SR1 FIRM jastuk je potpuno vazduhopropusan i pruža izuzetna termoregulaciona svojstva i ima nizak alergijski potencijal.

Celliant® tehnologija u navlaci jastuka poboljšava perifernu cirkulaciju i pozitivno utiče na izgled kože, koju vizuelno podmlađuje.

Jastuk SR2 SOFT | 40x68 cm

Jastuk od 100% prirodnog Talalay lateksa sa inovativnom skidajućom perivom Celliant® navlakom.

SR2 SOFT jastuk pruža stabilnu podršku, olakšava tačke pritiska i čini okruženje za spavanje higijenski održivim. Zbog svog sastava, SR1 FIRM jastuk je potpuno vazduhopropusan i pruža izuzetna termoregulaciona svojstva i ima nizak alergijski potencijal.

Celliant® tehnologija u navlaci jastuka poboljšava perifernu cirkulaciju i pozitivno utiče na izgled kože, koju vizuelno podmlađuje.

PRODAVNICE – Gde mogu da isprobam i kupim SPORT&RECOVERY by Schlarafia jastuke?

Šlarafija saloni opreme za spavanje su premium prodajni objekti u kojima će Vam biti predstavljen celokupan asortiman od strane naših savetnika za izbor opreme za spavanje.

Prodavci su obučeni da pruže sveobuhvatno znanje o opremi za spavanje kako bi Vam pomogli u izboru idealnog proizvoda koji najbolje odgovara Vašim potrebama.

Kada kupite neki proizvod u Šlarafijinom salonu opreme za spavanje, prodavac koji Vam je asisitirao pri izboru će biti Vaš stalni kontakt za sva Vaša pitanja i nedoumice vezane za taj proizvod, kao i za buduće kupovine.

Schlarafia BWF Premium, Bulevar Vudroa Vilsona 8V, BW Aurora, Belgrade Waterfront: LOKACIJA

Šlarafija, Bulevar Mihajla Pupina 16d, Novi Beograd: LOKACIJA

Šlarafija, Kosovska 24, Novi Sad: LOKACIJA

Šlarafija, Cara Dušana 90, Niš: LOKACIJA

Šlarafija, Autoput za Zagreb 18, TC Zmaj, Novi Beograd: LOKACIJA

Bul. Peka Dapčevića 44, Podgorica: LOKACIJA

DVE INOVACIJE U JEDNOM PROIZVODU

ISPUNA JASTUKA | COMFORTED BY VITA TALALAY

TALALAY je jedini potpuno prirodni lateks dobiven iz srži drveta kaučukovca u čistom obliku. Iz ove sirovine se ekstrahira prirodna guma koja se koristi za izradu 100% prirodnog Talalay lateksa. Spavanje na jastuku od 100% prirodnog Talalay lateksa ima mnoge prednosti.

Zahvaljujući potpuno vazduhopropusnom materijalu, omogućava se cirkulacija vazduha koja sprečava nakupljanje vlage i razmnožavanje grinja, čime se osigurava čist i higijenski održiv ambijent za spavanje. Ovo takođe znači da tokom toplih letnjih dana neće biti prevruće, dok u zimskom periodu neće biti hladno. 

DUGOTRAJNOST

Sam proces proizvodnje TALALAY lateksa garantuje izdržljiv materijal. Zbog jedinstvene elastičnosti TALALAY lateksa, jastuk će tokom čitavog perioda korišćenja zadržati svoj originalni oblik i karakteristike. To znači da će osećaj spavanja na ovom jastuku biti istovetan kao prvog dana. 

NAVLAKA JASTUKA SR2 SOFT | POWERED BY CELLIANT® 

Navlaka SPORT&RECOVERY jastuka protkana je inovativnom Celliant tehnologijom koja je priznata od strane američke uprave za hranu i lekove (FDA) kao medicinsko sredstvo.

Celliant® je revolucionarni materijal koji u kontaktnoj primeni transformiše toplotu tela u infracrvenu energiju i vraća je u organizam kao čistu energiju, poboljšavajući tako lokalnu cirkulaciju i dotok kiseonika u ćelije. Ovo dovodi do povećanja snage i izdržljivosti, kao i smanjenja bolova i upala. Takođe održava idealnu temperaturu, čineći vaš san ugodnijim.