DUŠECI SA RUČNO IZRAĐENIM OPRUŽNIM JEZGROM

ŠTA JE TO ŠTO MOŽE RUKA, A NE MOŽE MAŠINA?

Srce svakog našeg dušeka je ručno rađeno Schlarafia jezgro. U daljem tekstu ćete pronaći detalje koji isitiču superiornost ovakvog jezgra kada je u pitanju potpora kičmenom stubu, a kolika je njegova vrednost ilustruje sledeće: Mašina koja proizvodi komercijalna industrijska jezgra proizvede 50 singl komada u jednom satu. Ruke naših majstora za isto vreme načine samo jedno takvo ručno pleteno jezgro, detaljno i precizno kontrolišući svaki navoj i povezivanje opruga. Imajući to u vidu, jasno je da su svojstva ručno rađenih dušeka neuporediva u odnosu na ona koja se prave na proizvodnoj traci.

KAKO JE TEKAO RAZVOJ ŠLARAFIJINIH RUČNO RAĐENIH OPRUŽNIH JEZGARA?

U onom istom dvorištu na Čuburi, gde je začeta ideja o Šlarafiji, kreirano je i superiorno opružno jezgro koje je imalo za cilj da doprinese dugotrajnosti dušeka i tapaciranog nameštaja. Inovativnost jednog deke i njegovog unuka iznedrila je ono što danas desetine hiljada spavača okuplja oko brenda Šlarafija čiji su dušeci istovetni kao i prvog dana.

Nakon što je svoju izdržljivost i upotrebljivost u cilju potpore kičmenom stubu dokazalo  praksi, došao je trenutak da Šlarafjino ručno rađeno jezgro doživi i zvaničnu potvrdu svoje delotvornosti i jedinstvenosti. U projekat koji je imao za zadatak da nedvosmisleno objasni i u dokaze originalnost patenta i njegovu jasnu svrhu bili su uključeni stručnjaci sa Mašinskog fakulteta kao i eksperti iz oblasti zaštite prava intelektualne svojine. Tako je nakon više decenija ručno rađeno opružno jezgro konačno dobilo zaštitu patenta kao inovacija koja je autentična i neotuđiva. Stoga znajte da ovo jezgro možete naći samo u Šlarafijinim ručno rađenim dušecima.

I KONAČNO: ZAŠTO SU RUČNO RAĐENI DUŠECI TAKO POSEBNI?

U Schlarafia patentiranom ručno rađenom jezgru je ugrađeno čak 35% više opruga u odnosu na mašinski rađeno jezgro i zato svaka opruga trpi manje opterećenje, te naše jezgro duže traje i ima daleko bolje ortopedsko-medicinske karakteristike. Zašto je ovo važno?

  • Schlarafia patentirano ručno rađeno jezgro poseduje 4 tačke vezivanja opruga za razliku od 2 tačke kod onog mašinski rađenog. To omogućava da se sile pritiska na jezgro ravnomerno raspoređuju ne samo na jednu oprugu već na njih 9– na taj način svaka opruga trpi do 9 puta manje opterećenje što utice na dugotrajnost jezgra i poboljšava njegove osobine.
  • Schlarafia patentirano ručno rađeno jezgro poseduje odlične ortopedsko-medicinske karakteristike.
  • Schlarafia patentirano ručno rađeno jezgro se ponaša kao veliki meh za vazduh što omogućava njegovo nesmetano cirkulisanje i obezbeđuje kontinuirano provetravanje dušeka.

Zahvaljujući ovako osmišljenom patentu sa jakim samopouzdanjem Vam nudimo 15 godina garancije na nepromenljivost svojstava jezgra

DIPLOMAT VINTAGE

DIPLOMAT

EXTRA DIPLOMAT

SUPRA MEMORY

BIOLATEX