Dušeci sa ručno izrađenim opružnim jezgrom

Dušek Schlarafia Diplomat Pantera uvećan

DIPLOMAT | UNAPREĐENA RECEPTURA

Recepturu dušeka DIPLOMAT unapredili smo superiornim Pantera® komfornim slojem koji vam donosi novu dimenziju udobnosti, uz nepromenjen osećaj podrške od strane Šlarafijinog patentiranog opružnog jezgra. Dušek DIPLOMAT predstavlja pravi izbor za one koji očekuju visok nivo komfora, vrhunsku izradu od savremenih materijala, kao i potvrdu o kvalitetu i dugotrajnosti od strane nekoliko generacija spavača.

EXTRA DIPLOMAT

Naše iskustvo je pokazalo da postoji određena populacija ljudi kojoj odgovara izuzetno solidna podloga za spavanje. Treba imati na umu da se kod kvalitetnog dušeka ovo postiže povećanjem čvrstine, a ne tvrdoće kako se često pogrešno opisuje, tako da se naglasi jačina potpore, ali se ne oduzima na komforu.

SUPRA MEMORY

Ovim modelom smo na velika vrata uveli najbolje od savremenih penastih materijala, smestivši naše dušeke u prestižne proizvode za spavanje. Tehnološku odskočnicu daju kombinacije najkvalitetnijih pena tako optimizovanih da pružaju dodatni komfor, ne gubeći na čvrstini.

U Šlarafiji vredno radimo već više od 80 godina na proizvodnji dušeka. Na našim dušecima san je zdrav, udoban i okrepljujući. Takav san jača imuni sistem, poboljšava raspoloženje, pamćenje, kondicuju, usporava proces starenja i čini nas srećnijim i produktivnijim ljudima. Nije lako napraviti takve dušeke – potrebno je mnogo ljubavi, požrtvovanosti i zanatske veštine koju stalno usavršavamo. Ponosni smo na ručnu izradu naših dušeka, kao i na to što koristimo samo najkvalitetnije materijale u proizvodnji.

PATENTIRANO ŠLARAFIJA RUČNO RAĐENO OPRUŽNO JEZGRO

ŠTA JE TO ŠTO MOŽE RUKA, A NE MOŽE MAŠINA?

Srce naših dušeka je ručno rađeno Šlarafija jezgro. Mašina koja proizvodi komercijalna industrijska jezgra proizvede 50 singl komada u jednom satu. Ruke naših majstora za isto vreme načine samo jedno takvo ručno pleteno jezgro, detaljno i precizno kontrolišući svaki navoj i povezivanje opruga. Imajući to u vidu, jasno je da su svojstva ručno rađenih dušeka neuporediva u odnosu na ona koja se prave na proizvodnoj traci.

Zahvaljujući ovako osmišljenom patentu sa jakim samopouzdanjem Vam nudimo 15 godina garancije na nepromenljivost svojstava jezgra.