Dušeci sa ručno izrađenim opružnim jezgrom

DIPLOMAT VINTAGE

Diplomat Vintage, naš zanatlijski prvenac je dušek jasno determinisanih karakteristika Schlarafia ručno rađenog dušeka koje smo decenijama usavršavali. Iako godinama važi za osnovni model, ovaj madrac postao je simbol našeg zanatlijskog umeća obzirom da je svoj kvalitet potvrdio na hiljadama kupaca.

DIPLOMAT

Diplomat dušek, naslednik je Diplomat Vintage modela, nastao kao potreba za osavremenjenjem u tehnološkom, ali i u praktičnom smislu. Za razliku od svog prethodnika odlikuje se asimetrijom u sastavu od centralne CORE zone što za rezultat ima različito organizovane slojeve pa za ovaj dušek ne važi “pravilo povremenog okretanja”.

EXTRA DIPLOMAT

Naše iskustvo je pokazalo da postoji određena populacija ljudi kojoj odgovara izuzetno solidna podloga za spavanje. Treba imati na umu da se kod kvalitetnog dušeka ovo postiže povećanjem čvrstine, a ne tvrdoće kako se često pogrešno opisuje, tako da se naglasi jačina potpore, ali se ne oduzima na komforu.

SUPRA MEMORY

Ovim modelom smo na velika vrata uveli najbolje od savremenih penastih materijala, smestivši naše dušeke u prestižne proizvode za spavanje. Tehnološku odskočnicu daju kombinacije najkvalitetnijih pena tako optimizovanih da pružaju dodatni komfor, ne gubeći na čvrstini.

BIOLATEX

BioLatex je još jedan naš inovativni model koji je obogaćen superiorinim penastim materijalima, a kog u završnom komfornom sloju krasi lateks bogate gustine. I ovde smo recepturu optimizovali tako da obezbedimo vrhunsku udobnost u gornjim partijama, pažljivo održavajući gradijent mekoće počev od spoljneg dela ka čvrstoj i stabilnoj centralnoj CORE zoni.

U Šlarafiji vredno radimo već više od 80 godina na proizvodnji dušeka. Na našim dušecima san je zdrav, udoban i okrepljujući. Takav san jača imuni sistem, poboljšava raspoloženje, pamćenje, kondicuju, usporava proces starenja i čini nas srećnijim i produktivnijim ljudima. Nije lako napraviti takve dušeke – potrebno je mnogo ljubavi, požrtvovanosti i zanatske veštine koju stalno usavršavamo. Ponosni smo na ručnu izradu naših dušeka, kao i na to što koristimo samo najkvalitetnije materijale u proizvodnji.

PATENTIRANO ŠLARAFIJA RUČNO RAĐENO OPRUŽNO JEZGRO

ŠTA JE TO ŠTO MOŽE RUKA, A NE MOŽE MAŠINA?

Srce naših dušeka je ručno rađeno Šlarafija jezgro. Mašina koja proizvodi komercijalna industrijska jezgra proizvede 50 singl komada u jednom satu. Ruke naših majstora za isto vreme načine samo jedno takvo ručno pleteno jezgro, detaljno i precizno kontrolišući svaki navoj i povezivanje opruga. Imajući to u vidu, jasno je da su svojstva ručno rađenih dušeka neuporediva u odnosu na ona koja se prave na proizvodnoj traci.

Zahvaljujući ovako osmišljenom patentu sa jakim samopouzdanjem Vam nudimo 15 godina garancije na nepromenljivost svojstava jezgra.