Kreveti

U Šlarafija prodavnicama možete kupiti tapacirane krevete i krevete od punog drveta. Napravite Vašu savršenu kombinaciju kreveta i Šlarafija dušeka i postanite Vi i Vaši najmiliji „oni koji znaju gde se najbolje spava”.

BARUN

Kada smo kreirali ovaj model pre nekoliko godina, znali smo da će naš krevet BARUN poslužiti mnogima kao inspiracija. Urađen u pravom češljanom plišu, čiji se odsjaj ne može dočarati na fotografiji, krevet BARUN je vremenom postao sinonim Šlarafijinog umeća prenetog u novi segment – tapaciranih kreveta.

DANUM

Uzglavlja protkanog zanatskim umećem veštih ruku naših majstora, krevet DANUM izrađen je od pažljivo odabranih materijala koji će upotpuni izgled vaše spavaće sobe – u bojama i dimenzijama po Vašoj želji!

DUORO

Uzglavlja protkanog zanatskim umećem veštih ruku naših majstora, krevet DUORO izrađen je od pažljivo odabranih materijala koji će upotpuniti izgled vaše spavaće sobe – u bojama i dimenzijama po Vašoj želji!

TRENTA

Šlarafija ulaže puno ljubavi i pažnje u proces izrade tapaciranih kreveta. Predstavljamo Vam krevet TRENTA, najnoviji dodatak našoj maloj, ali odabranoj kolekciji. Inspirisano elegancijom savršeno uklopljenih geometrijskih oblika, ručno rađeno uzglavlje TRENTA kreveta će doprineti prijatnom osećaju koji donosi odmor na kvalitenoj podlozi za spavanje. 

NAPA

Svedeni dizajn u kombinaciji sa smelošću u odabiru materijala i široke palete boja jesu ono što će NAPA krevet učiniti Vašom oazom odmora. Neka naša zanatska veština ručne izrade upotpuni izgled vaše spavaće sobe – krevetom i dimenzijama po Vašoj želji!

NUBRA

Smela, a ipak diskretna kombinacija materijala i zavodljivost suptilnih geometrijskih oblika jesu ono što će NUBRA krevet učiniti Vašom oazom odmora. Neka naša zanatska veština ručne izrade upotpuni izgled vaše spavaće sobe – krevetom i dimenzijama po Vašoj želji!

FUTON | VELIKI POVRATAK ŠLARAFIJINOG MATTRESS-2-MATTRESS KONCEPTA

Futon je idealno rešenje za sve one koji žele da podignu udobnost svoje postelje na viši nivo. Šlarafijin m2 (mattress-2-mattress) koncept predstavlja nezavisan dodatak za krevet i može se koristiti za korekciju ili naglašavanje udobnosti postojećeg dušeka.

TAPACIRANI KREVETI – RUČNA IZADA NAJSMELIJIH KREACIJA

Neka naša zanatska veština ručne izrade upotpuni izgled Vaše spavaće sobe – krevetom i dimenzijama po vašoj želji! Podkonstrukcija je izrađena od laminiranih drvenih panela, zbog čega krevete odlikuje izuzetna čvrstina i stabilnost. Uzglavlja kreveta veštim rukama majstora dobijaju raskošne oblike upotpunjene velikim izborom najkvalitetnijih materijala, dezena i boja. Takođe, uz krevet se mogu izraditi komplementarna uznožja u vidu taburea za odlaganje posteljine.

Pročitaj više

ŠLARAFIJINE CUSTOM-MADE POSTELJE

Mi smo zanatlije, majstori svog posla i stoga možemo svaku zamisao zajednički da kreiramo i sprovedemo. Ovo se ne odnosi samo na personalizovano podešavanja udobnosti i sastava dušeka, već i na modifikaciju kreveta, ispisa, posteljina, jorgana i jastuka od najplemenitijih peradi (polarna patka, divlja guska itd.) različitog stepena utopljavanja i vazdušastosti.

Vi osmislite, pitajte nas za stručni savet, a naše zanatlije će to izraditi specijalno za Vas.

Rukom, ne mašinom – jer to je Šlarafija!