Dušeci

Dušek napravljen od penastog materijala

Sport & Recovery by Schlarafia dušeci

SPORT&RECOVERY by Schlarafia dušeci namenjeni su profesionalnim sportistima, aktivnim rekreativcima, kao i svima onima koji razumeju važnost vremena koje provedemo spavajući u cilju oporavka čitavog tela.
Spavanje na SPORT&RECOVERY by Schlarafia dušecima će Vam pomoći prilikom oporavka nakon sportskih i drugih svakodnevnih aktivnosti, poboljšaće Vašu cirkulaciju, ubrzati proces oporavka i povećati snagu i izdržljivost u cilju postizanja boljih rezultata.

100% prirodni TALALAY lateks, inovativna Celliant® tehnologija i Šlarafijino neponovljivo ručno rađeno jezgro čine deo šampionske formule ova dva verovatno najbolja dušeka na svetu u ovom trenutku.

Dušeci sa ručno rađenim jezgrom

Dušeci sa ručno rađenim jezgrom

Dušeci sa ručno rađenim žičanim jezgrom najčešći su izbor kupaca Šlarafija dušeka jer obezbeđuju sve ono što dušek vrhunskog kvaliteta treba da pruži: zdrav i okrepljujući san, dugotrajnost i udobnost. Ručno rađeni dušeci sa žičanim jezgrom sastoje se od: ručno rađenog žičanog jezgra, protektivnog sloja i komfornog sloja.

Premium dušeci sa ručno izrađenim opružnim jezgrom

Premium dušeci sa ručno izrađenim opružnim jezgrom

Pred vama su tri premium modela koje je Šlarafija iznedrila, a koje krase perfomanse koje čine ovaj segment ponude jedinstvenim uz uvažavanje individualnog doživljaja udobnosti. Spremite se za raskošne komforne nivoe sa gradacijom visokokvalitetnih pena uobličene u završne prefinjene slojeve obogaćene luksuznim materijalima – kašmirom, svilom i pamukom.

Dušek napravljen od penastog materijala

Dušeci od pene

Šlarafija penasti dušeci prave se od lateks pene, memorijske pene i HR (high-resiliance) pene i po kvalitetu materijala i kvalitetu izrade predstavljaju proizvode premium kvaliteta. Pene od kojih vešte ruke Šlarafijinih majstora prave ove dušeke najbolje su u klasi.

Dušek za bebe i decu

Dušeci za bebe

Šlarafija dušeci za bebe prave se od pene u takozvanoj “open cell” tehnologiji, koja omogućava dušecima da dišu i na taj način čine odličnu bazu sa spavanje bebe, a takođe predstavljaju i negostoljubivu sredinu za bakterije i grinje. Navlaka Šlarafija dušeka za bebe se skida i pere, što čini ove dušeke veoma praktičnim.

Šlarafija je tokom prethodnih decenija, zasigurno postala sinomim za mesto gde se kupuju dušeci, jer ako nešto umemo, mi u Šlarafiji umemo da napravimo vrhunski dušek. Umeće da izradimo kvalitetne podloge za spavanje počiva upravo na veštini naših majstora koja zahteva posvećenost, duboku predanost, koncentraciju i kontolu celokupnog procesa stvaranja finalnog proizvoda.

Pročitaj više

Kada birate dušek imajte na umu da nijedan deo pokućstva ne koristiite toliko dugo na dnevnom nivou i da ćete na svom dušeku prvoditi najmanje 8 sati svakoga dana. Otuda ovakvom izboru treba pristupiti sa posebnom pažnjom te stoga mi u Šlarafiji volimo da ukažemo posetiocima naših salona na sledeće vrlo važne savete prilikom kupovine dušeka:

1. IZDVOJITE DOVOLJNO VREMENA ZA KUPOVINU DUŠEKA

Dušeci se ne biraju i ne kupuju na prečac. Ne savetujemo čak ni online kupovinu, osim ako ne kupujete model koji ste već isprobali. Vreme boravka u salonu prilikom probe dušeka ne bi smelo da bude kraće od 30 minuta, a naši kupci obično provedu pun sat ležeći na našim dušecima.

2. DUŠEK SE PROBA ONAKO KAKO SE KORISTI

Nemojte se stideti! Nemojte isprobavati dušek sedeći, poskakujući, pipkajući ga po ivicama – jer tako ga nećete upotrebljavati kad vam bude isporučen. Kada ležete na dušek prilikom probe, trudite se da imitirate spontane pokrete koje izvodite kada idete na počinak. Naši prodavci učiniće da se osećate opušteno i sugerisaće vam da se na dušeku meškoljite, okrećete, menjate jastuke baš onako kako to činite u svom domu.

3. AKO NISTE SIGURNI, PONOVITE POSETU SALONU

Ne brinite, nećete nam dosađivati. Naši prodavci su vrsni savetnici za izbor pravog madraca, ali verujte nam na reč da su i oni jednako neodlučno birali svoje dušeke. Kada je pred vama preko 10 modela kvalitetnih dušeka to ume da oteža izbor i najprobirljivijim kupcima. Nama je važno da znamo da smo zajednički došli do najboljeg rešenja za vašu buduću postelju i stoga se nemojte ustručavati da dušeke isprobate kada ste u različitim raspoloženjima i formi.

4. KAŽITE NAM ŠTA (NE)VOLITE KOD SVOG DUŠEKA

Svaka vaša reč i opis vaših navika koje se tiču spavanja, dragocene su informacije za naše prodavce. Što bolje i detaljnije predstavite svoje afinitete, eventualne tegobe, zamerke na postoječi dušek to ćemo lakše pronaći bolji madrac za vas.

5. UZMITE U OBZIR SVE INFORMACIJE KOJE VAM IZNESEMO PRILIKOM PREZENTACIJE

Iako se udobnost dušeka smatra presudnom osobinom, mi u Šlarafiji brinemo i o drugim odlikama koje su od izuzetnog značaja za optimalni ambijent u kome spavate. Dobra ventilirajuća svojstva, superiorne navlake obogaćene modernim vlaknima i lako održavanje higijene dušeka nisu zanemarljivi činioci koji utiču na mikroklimu koja nas tokom spavanja okružuje.

6. NIJE VAŽNO ŠTA DRUGI KAŽU – VAŽNO JE ŠTA VAMA ODGOVARA

Najvažniji kriterijum koji treba da zadovolji vaš budući dušek jeste da vama prija osećaj ležanja na njemu. Nemojte nas, stoga pitati koji je model najpopularniji, koji najluksuzniji i tražiti da vam pokažemo onaj na kome spavaju vrhunski sportisti, muzičke zvezde i poznati glumci. Jedini glas koji treba da poslušate jeste onaj koji potiče od vašeg osećaja udobnosti na dušeku koji probate.

7. NE ZAMERITE SVOM PARTNERU AKO VAŠA LEĐA NE VOLE ISTO

To što ste svoje srce i dobar deo života opredelili prema osobi koju volite ne znači da vam prijaju iste osobine dušeka. U situacijama kada dvoje supružnika imaju različite potrebe za podlogom za spavanje, uvek se potrudimo da nađemo rešenje tako da oba spavača dobiju baš ono što im prija.