Premijum dušeci sa ručno izrađenim opružnim jezgrom

KING

Kada smo kreirali KING namerili smo da ponudimo dušek koji ostavlja pečat komfora i luksuznog doživljaja i tako zavlada prostorom spavaće sobe. Njegov sastav predstavlja skup “najboljeg od najboljeg” -prefinjenih i tehnološki superiornih materijala i onoga u čemu smo, bez lažne skromnosti neprevaziđeni-a to je da naše znanje usmerimo da napravimo recepturu dušeka za sva vremena.

QUEEN

QUEEN će biti kraljica meke softne udobnosti i služiće onima koji vole omamljujuće utonuće u snove, pomislili smo kad smo osmišljavali recepturu za ovaj dušek. Ipak, to neće biti obična mekoća standardnih pena koja postoje na tržištu, već ćemo ovom komfornom sloju dati plemićki pečat – viskoelastičnu penu jedinstvenu po svojim osobinama u neštedljivoj količini. Upotrebili smo znanje i iskustvo, preporuke Evropskih proizvođača pena i napravili za klijente koji preferiraju nežnost ambijenta u kom spavaju nezapamćeni nivo mekoće.

NUOVA

Nakon što smo ustoličili i imenovali kralja i kraljicu premium kolekcije, logično je bilo postaviti i naslednika – dušek koji će verodostojno pratiti liniju kojoj pripada i zaokružiti sve aspekte individualnih doživljaja udobnosti.

KQN SCHLARAFIA KONCEPT- PREMIUM SEGMENT ZA POSEBNO IZBIRLJIVE SPAVAČE

Više od godinu dana rada na osmišljavanju i skoro isto toliko smo proveli u testiranju novog koncepta premium postelja koje su nakon izbirljive publike u Beču konačno izvedene i pred kupce domaćeg tržišta. Potreba za višom klasom madraca javila se iz nekoliko razloga- pre svega zbog sve većeg broja klijenata koji traže dodatni nivo udobnosti, zatim onih koji imaju afinitete ka luksuznijim završnim slojevima i konačno zbog svih onih koji žele buđenje u postelji boljoj od 5*hotela. Konačno, naši kupci su zalužili da im Šlarafija ponudi svevremenske dušeke, nezamenjive po svojim svojstvima, dugotrajnosti i izdržljivosti uz obećanje da će odlazak u krevet na njima dobiti novu dimenziju. Svi modeli iz Premium Schlarafia kolekcije kreirani su sa namerom da pruže doživljaj udobnosti za celo telo, ali i svaki njegov deo – vodili smo računa kako podjednako prija i velikim i malim zglobovima, prevojima, kičmenom stubu, karlici i ramenima i na taj način podrže celu anatomiju spavača, a ne samo njegove najznačajnije delove.

Pred Vama su tri nova modela koje je Schlarafia iznedrila, a koje krase performanse koje čine ovaj segment ponude jedinstvenim uz uvažavanje individualnog doživljaja udobnosti. Spremite se za raskošne komforne nivoe sa gradacijom visokokvalitetnih pena uobličene u završne prefinjene slojeve obogaćene luksuznim materijalima-kašmirom, svilom i pamukom.

Pred Vama su tri nova modela koje je Šlarafija iznedrila, a koje krase performanse koje čine ovaj segment ponude jedinstvenim uz uvažavanje individualnog doživljaja udobnosti. Spremite se za raskošne komforne nivoe sa gradacijom visokokvalitetnih pena uobličene u završne prefinjene slojeve obogaćene luksuznim materijalima-kašmirom, svilom i pamukom.

Pročitaj više

Više od godinu dana rada na osmišljavanju i skoro isto toliko smo proveli u testiranju novog koncepta premium postelja koje su nakon izbirljive publike u Beču konačno izvedene i pred kupce domaćeg tržišta. Potreba za višom klasom madraca javila se iz nekoliko razloga – pre svega zbog sve većeg broja klijenata koji traže dodatni nivo udobnosti, zatim onih koji imaju afinitete ka luksuznijim završnim slojevima i konačno zbog svih onih koji žele buđenje u postelji boljoj od 5*hotela. Konačno, naši kupci su zalužili da im Šlarafija ponudi svevremenske dušeke, nezamenjive po svojim svojstvima, dugotrajnosti i izdržljivosti uz obećanje da će odlazak u krevet na njima dobiti novu dimenziju. Svi modeli iz Premium Šlarafija kolekcije kreirani su sa namerom da pruže doživljaj udobnosti za celo telo, ali i svaki njegov deo – vodili smo računa kako podjednako prija i velikim i malim zglobovima, prevojima, kičmenom stubu, karlici i ramenima i na taj način podrže celu anatomiju spavača, a ne samo njegove najznačajnije delove.

PATENTIRANO ŠLARAFIJA RUČNO RAĐENO OPRUŽNO JEZGRO

ŠTA JE TO ŠTO MOŽE RUKA, A NE MOŽE MAŠINA?

Srce naših dušeka je ručno rađeno Šlarafija jezgro. Mašina koja proizvodi komercijalna industrijska jezgra proizvede 50 singl komada u jednom satu. Ruke naših majstora za isto vreme načine samo jedno takvo ručno pleteno jezgro, detaljno i precizno kontrolišući svaki navoj i povezivanje opruga. Imajući to u vidu, jasno je da su svojstva ručno rađenih dušeka neuporediva u odnosu na ona koja se prave na proizvodnoj traci.

Zahvaljujući ovako osmišljenom patentu sa jakim samopouzdanjem Vam nudimo 15 godina garancije na nepromenljivost svojstava jezgra.