Jastuci

Jastuk SR1 FIRM | 40x68 cm

Jastuk od 100% prirodnog Talalay lateksa sa inovativnom skidajućom perivom Celliant® navlakom.

SR1 FIRM jastuk pruža stabilnu podršku, olakšava tačke pritiska i čini okruženje za spavanje higijenski održivim. Zbog svog sastava, SR1 FIRM jastuk je potpuno vazduhopropusan i pruža izuzetna termoregulaciona svojstva i ima nizak alergijski potencijal.

Celliant® tehnologija u navlaci jastuka poboljšava perifernu cirkulaciju i pozitivno utiče na izgled kože, koju vizuelno podmlađuje.

Jastuk SR2 SOFT | 40x68 cm

Jastuk od 100% prirodnog Talalay lateksa sa inovativnom skidajućom perivom Celliant® navlakom.

SR2 SOFT jastuk pruža stabilnu podršku, olakšava tačke pritiska i čini okruženje za spavanje higijenski održivim. Zbog svog sastava, SR1 FIRM jastuk je potpuno vazduhopropusan i pruža izuzetna termoregulaciona svojstva i ima nizak alergijski potencijal.

Celliant® tehnologija u navlaci jastuka poboljšava perifernu cirkulaciju i pozitivno utiče na izgled kože, koju vizuelno podmlađuje.

Jastuk HEADERDOWN | FIRM

Trokomorni jastuk za podršku vratnom delu kičme i ramenima od ekskluzivnog perja i paperja mađarske guske 

Jastuk HEADERDOWN FIRM savršen izbor za one koji žele prirodni jastuk proizveden u humanim uslovima koji će im pružiti kvalitetan i udoban san, stabilnu podršku i higijensku održivost na dugi niz godina.

Jastuk HEADERDOWN | SOFT

Trokomorni jastuk za podršku vratnom delu kičme i ramenima od ekskluzivnog perja i paperja mađarske guske 

Jastuk HEADERDOWN SOFT savršen izbor za one koji žele prirodni jastuk proizveden u humanim uslovima koji će im pružiti kvalitetan i udoban san, stabilnu podršku i higijensku održivost na dugi niz godina.

Jastuk ARCTIC SHIELD

Trokomorni jastuk od ekskluzivnog perja i paperja arktičke Eider patke 

Uz ARCTIC SHIELD jastuk uživaćete u prirodnoj ispuni od perja i paperja arktičke Eider patke, uz dodir najfinijeg pamučnog batist omotača koji će vam pružiti vam neuporedivu udobnost i kvalitet sna kakav koji zaslužujete. Upotpunite svoju spavaću sobu ovim vrhunskim proizvodom koji će vas nagraditi komforom i prirodnim luksuzom.

3aeris

Ovaj trokomorni jastuk kombinuje najbolje od anatomskog modeliranja i prirodnih vazdušastih struktura paperja. Spoljne komore punjene su 100% najfinijim paperjem koje pruža savršeno utonuće i prilagodljivost, a središnji deo čini ispuna od perja koje daje dodatnu potporu i potrebnu čvrstoću. 

Paperje 100%

Poseduje naglašenu mekoću i udobnost koju omogućava ispuna od 100% najfinijeg paperja brižljivo gajenih gusaka. Pruža vrhunski ugođaj jer je ispuna istovremeno elastična i meka, dajući oslonac u vratnom delu kičme.

Paperje 70%

Pruža vrhunski ugođaj jer je ispuna istovremeno elastična i meka, dajući oslonac u vratnom delu kičme. Pravilnim postavljanjem glave održava položaj vratnog dela kičmenog stuba i omogućava miran san.

Imperial

Punjen specijalnim šupljim istanjenim vlaknom. Savršeno se prilagođava obliku tela i omogućava mišićima vrata i ramena idealno opuštanje i odmor. Skidajuća štepana navlaka izrađena od najkvalitetnijeg pamuka omogućava lako održavanje i nesmetan pristup ispuni koju je moguće odvaditi.

Šlarafija jastuke, baš kao i Šlarafija dušeke, prave vredne ruke naših majstora: sa puno ljubavi i pažnje, a od najkvalitetnijih materijala. Za vas i vaše najmilije izaberite jastuke na kojima se najlepše sanja – Šlarafija jastuke.