BABY CARE (PocketNatureFoam)

120×60 cm – Cena 23.000 rsd

140×70 cm – Cena 27.800 rsd

DUŠECI PO MERI

Za izradu dušeka po Vašoj dimenziji upit pošaljite OVDE

EKSPONATI NA 30% POPUSTA

Spisak eksponata na popustu možete videti OVDE

Visina – 15cm

Prilagodljive dimenzije

Lagan za manipulaciju

Skidajuća periva navlaka

Tencel završnica

Vazduhopropusnost

Mini džepičasto jezgro

Prijatnost na dodir

Posedujete ovaj proizvod? Vaše mišljenje nam je važno.

Napišite Recenziju

Popunite anketu o zadovoljstvu

Kako je BABY CARE (PocketNatureFoam) osmišljen i od čega je napravljen?

CORE – MALA LEĐA TRAŽE MALO JEZGRO

O važnosti dobre potpore podrobno smo govorili u opisu dušeka za odrasle. Put do rešenja adekvatne CORE zone iziskivao godine izučavanja, testiranja i dokazivanja u praksi, konačno krunisano žigom o patentu. Možete li zamisliti kako smo se tek potrudili oko srca dušeka na koji spuštate srce Vašeg srca? Naime, koliko god je naše ručno rađeno jezgro superiorna podrška odrasloj populaciji – malena ramena, lopatice, kolena, laktovi i stopalca ipak traže svoju „meru“. Stoga smo za CORE zonu iskoristili „mini“ jezgro sastavljeno od tanje elastičnije žice i skoro duplo manjeg prečnika, a svako od njih spakovano je u samostalni nezavisni džep čime se postiže autonomija u opterećenju. Na ovaj način jezgro zadržava gibljivost prilikom pritiska istovremeno održavajući stabilnost podrške.

COMFORT – LAKOĆA I NEŽNOST IZ PRIRODE

Udobnost ovog dušeka potiče od latexa, prirodnog derivata kaučukovca koji ima svojstva da dobro „diše“, što je izuzetno važno za dušek koji je izložen kontaktu sa raznolikim tečnostima. Njegova perforirana struktura u kombinaciji sa vazduhopropusnim jezgrom dozvoliće brzo sušenje svake „štete“ koju Vaši mališani budu pravili.

COVER – I BEBIN DUŠEK IMA PELENE

Mogli bismo dati sijаset preporuka kako da održavate higijenu gornjeg sloja Vašeg dušeka, ali za bebin dušek imamo samo jednu – navlaku skidajte i perite po potrebi i ne čudite se što će potrebe za tim biti više nego što se nadate. Ipak, ako je za utehu, znajte da su Šlarafijine navlake izuzetno postojane na učestale cikluse održavanja i da se neće pohabati, barem dok je dete ne preraste i preseli se u veći krevet.

Schlarafia je za svoje najmlađe spavače pripremila navlake sa prirodnim TENCEL™ Lyocell vlaknima koja obezbeđuju odovođenje tečnosti i prijatna su na dodir.

O ČIJEM SNU ĆE BRINUTI BABY CARE?

Ovaj dušek će izabrati roditelji koji su već opredeljeni prema našem BIOLATEXU svesni prednosti dobre, prirodne ventilacije, a naročito će prijati bebama koje spavaju u toplom ambijentu i onim sa „letnjim“ datumom rođenja.

Schlarafia ovaj model proizvodi u 2 standardne dimenzije 120×60 i 140×70, a po Vašoj želji možemo ga izraditi i u vanstandardnim merama i oblicima.