A ZAŠTO NE BISTE SEBI PRIUŠTILI VRHUNSKI DUŠEK PO POVLAŠĆENOJ CENI?

O, da! Priznajemo da nismo od onih koji svoje kupce privlače neverovatnim popustima. Zapravo ne praktikujemo akcijske prodaje, uvredljiva sniženja koja sugerišu da stvarna cena nije tržišna. Za sve protekle decenije postojanja nismo pravili ustupke cenom na uštrb kvaliteta i bili smo strpljivi da Vama koji godinama spavate na Schlarafiji dokažemo da su naši dušeci vredni investicije.

Schlarafia svoju darežljivost demonstrira kroz beskompromisnu doslednost kvalitetu ručne izrade, znanju i celokupnom nivou usluge koji kod nas dobijate. Mi ne „kupujemo“ Vaše simpatije koketiranjem sa prodajnim trikovima. Uostalom, Vi to dobro znate.

Ipak, često smo imali prilike da svedočimo pristajanju na manje željeni dušek zbog razlike u ceni ili odlaganju kupovine do „bićeš jednog dana moj dušek“ trenutka.

Za sve one koji maštaju o Schlarafiji omogućili smo kupovinu eksponata po ceni umanjenoj za 30%.

Šta treba da imate u vidu kada razmatrate kupovinu eksponata:

  • Svi izloženi modeli stoje u salonu jednu godinu i posle se menjaju ili novim modelom ili drugom dimenzijom zbog promene kreveta na koji su postavljeni
  • Prosečan broj klijenata koji legne da „isproba“ dušek je oko nekoliko stotina, a prosečno zadržavanje na podlozi prilikom probe kraće je od 10 minuta. To praktično znači da je neko ležao na Vašem budućem dušeku u periodu koji je ekvivalent jednom letovanju u nekom hotelu.
  • Prilikom testiranja dušeka u salonu deo za noge je zaštićen od prljanja, kao i uzglavlje koje je pokriveno jastukom i zaštitnom navlakom.
  • Svi modeli imaju skidajuće perive navlake za lakše održavanje higijene
  • Svi eksponati izloženi su u ambijentu u kom vlada čistoća i na sobnoj temperaturi (mi takođe nemamo lager gotovih proizvoda i nijedan dušek ne leži u neadekvatnim uslovima)
  • Garancija od 15 godina na nepromenljivost svojstava Schlarafia patentiranog ručno rađenog jezgra važi i u slučaju kupovine eksponata.

Iskoristite priliku da izaberete vrhunski model dušeka po ceni koju nijedan popust ne može dostići.

Raspitajte se u Schlarafijinim salonima koji od izloženih modela dušeka (i kreveta) je spreman da bude Vaš!

Takođe, isporuka je besplatna, a naši vredni i ljubazni momci iz isporuke kupljeni eksponat dostavljaju do Vaše spavaće sobe.