BABY DREAM (PocketMemoPrint)

120×60 cm – Cena 18.200 rsd

140×70 cm – Cena 23.000 rsd

DUŠECI PO MERI

Za izradu dušeka po Vašoj dimenziji upit pošaljite OVDE

EKSPONATI NA 30% POPUSTA

Spisak eksponata na popustu možete videti OVDE

Visina – 15cm

Prilagodljive dimenzije

Lagan za manipulaciju

Skidajuća periva navlaka

Tencel završnica

Vazduhopropusnost

Mini džepičasto jezgro

Prijatnost na dodir

Posedujete ovaj proizvod? Vaše mišljenje nam je važno.

Napišite Recenziju

Popunite anketu o zadovoljstvu

Kako je BABY DREAM (PocketMemoPrint) osmišljen i od čega je napravljen?

CORE – MALA LEĐA TRAŽE MALO JEZGRO

O važnosti dobre potpore podrobno smo govorili u opisu dušeka za odrasle. Put do rešenja adekvatne CORE zone iziskivao godine izučavanja, testiranja i dokazivanja u praksi, konačno krunisano žigom o patentu. Možete li zamisliti kako smo se tek potrudili oko srca dušeka na koji spuštate srce Vašeg srca? Naime, koliko god je naše ručno rađeno jezgro superiorna podrška odrasloj populaciji – malena ramena, lopatice, kolena, laktovi i stopalca ipak traže svoju „meru“. Stoga smo za CORE zonu iskoristili „mini“ jezgro sastavljeno od tanje elastičnije žice i skoro duplo manjeg prečnika, a svako od njih spakovano je u samostalni nezavisni džep čime se postiže autonomija u opterećenju. Na ovaj način jezgro zadržava gibljivost prilikom pritiska istovremeno održavajući stabilnost podrške.

COMFORT – SKORO KAO U NARUČJU

Bez intencije da tvrdimo da smo dorasli najnežnijem mestu koje pruža mnogo više od utehe, ljubavi i emocionalnog zadovoljenja, potrudili smo se da udobnost BABY DREAM bude kao u majčinom zagrljaju. Gornji deo komfort zone čini sloj memory visokoelastične pene u debljini koja dozvoljava aeraciju dušeka, tako da će mali spavaći imati mekano utonuće bez ometanja cirkulacije vazduha.

COVER – I BEBIN DUŠEK IMA PELENE

Mogli bismo dati sijаset preporuka kako da održavate higijenu gornjeg sloga Vašeg dušeka, ali za bebin dušek imamo samo jednu – navlaku skidajte i perite po potrebi i ne čudite se što će potrebe za tim biti više nego što se nadate. Ipak, ako je za utehu, znajte da su Šlarafijine navlake izuzetno postojane na učestale cikluse održavanja i da se neće pohabati, barem dok je dete ne preraste i preseli se u veći krevet.

Schlarafia je za svoje najmlađe spavače pripremila navlake sa prirodnim TENCEL™ Lyocell vlaknимa kojа obezbeđuju odovođenje tečnosti i prijatna su na dodir.

KO ĆE SANJATI NA BABY DREAM-U

Ovaj dušek će izabrati roditelji koji su već opredeljeni prema našem SUPRAMEMORY modelu, a naročito će goditi bebama koje spavaju u dobro provetrenim prostorijama koje se ne pregrevaju jer će gornji komforni sloj dodatno da ih utopljava tik uz telo.

Schlarafia ovaj model proizvodi u 2 standardne dimenzije 120×60 i 140×70, a po Vašoj želji možemo ga izraditi i u vanstandardnim merama i oblicima.