Autoput za Zagreb 18, TC Zmaj – ZABAVNA KUPOVINA ZA CELU PORODICU

Na ovoj lokaciji, do koje se zbog blizine auto-puta brzo stiže, Schlarafia postoji od 2016. godine. Osim velikog parking prostora i popularnog radnog vremena, pozicija ove prodavnice omogućava da obavite veći deo porodične nabavke, zabavite se, ali i da polako bez vremenskog ograničenja natenane isprobate dušeke.

U ovom prostranom i prozračnom salonu dočekaće vas nasmejani:

Dušan Nikolić

Dušan ima dugogodišnje iskustvo u prodaji, od toga poslednjih 8 godina u Schlarafiji. Komunikativan je i srdačan, a pre svega bogatog iskustva u poznavanju i prezentaciji naše opreme za spavanje. Zbog svoje ljubaznosti i predusretljivosti može da se pohvali velikim brojem stalnih kupaca koji mu se iznova vraćaju. Zbog privatne povezanosti sa damom iz Makenzijeve, i on temu opreme za spavanje održava aktuelnom i van radnog vremena, što doprinosi njegovom svakodnevnom unapređivanju.

Mara Grabovica

Mara je najmlađi član našeg prodajnog tima. Takođe ime veliko iskustvo u prodaji, a od nedavno u radu sa opremom za spavanje. Ona je vedra, nasmejana, ljubazna, komunikativna i odgovorna. Odmah nam se svidela njena zainteresovanost i spremnost da uči i proširuje svoja znanja kako bi što kvalitetnije prezentovala proizvode iz našeg asortimana.

FOTO GALERIJA