Autoput za Zagreb 18, TC Zmaj

Zabavna kupovina za celu porodicu

Na ovoj lokaciji, do koje se zbog blizine auto-puta brzo stiže, Schlarafia postoji od 2016. godine. Osim velikog parking prostora i popularnog radnog vremena, pozicija ove prodavnice omogućava da obavite veći deo porodične nabavke, zabavite se, ali i da polako bez vremenskog ograničenja natenane isprobate dušeke.

Adresa:

Autoput za Zagreb 18, TC Zmaj
Novi Beograd

Telefon:

011 26 000 47

Radno vreme:

Ponedeljak – Subota
9h – 21h

Nedelja
10h – 18h

Parking:

U ovom prostranom i prozračnom salonu dočekaće vas nasmejani:

Dušan Nikolić

Dušan ima dugogodišnje iskustvo u prodaji, od toga poslednjih 8 godina u Schlarafiji. Komunikativan je i srdačan, a pre svega bogatog iskustva u poznavanju i prezentaciji naše opreme za spavanje. Zbog svoje ljubaznosti i predusretljivosti može da se pohvali velikim brojem stalnih kupaca koji mu se iznova vraćaju. Zbog privatne povezanosti sa damom iz Makenzijeve, i on temu opreme za spavanje održava aktuelnom i van radnog vremena, što doprinosi njegovom svakodnevnom unapređivanju.

Maja Vatraljev

Maja Vatraljev je deo Šlarafija tima od 2019. godine. Došavši sa iskustvom privatnog preduzetništva vrlo brzo i lako uklopila se u naš kolektiv.

Kao bivši sportista (gimnastičarka), Maja je sjajni savetnik pri izboru kvalitetne opreme za spavanje. Kao neizlečivi ljubitelj Dunava, Karipskog mora i australijskih obala, sa Šlarafijom deli svest o značaju prirodnih materijala naših proizvoda.

Ova mama dva dečaka i nezaustavljivi borac za prava roditelja dece s posebnim potrebama svojom energijom, širinom i srdačnošću na jedinstven način oplemenjuje i obogaćuje Šlarafija porodicu.

Danka Gavrilović

Danka je najnovije pojačanje Šlarafijine porodice u salonu tržnog centra Zmaj.

Izuzetno vedrog duha, uvek nasmejana i ljubazna, Danka je tu da da Vas sasluša, otkrije Vaše potrebe i da Vam na nenametljiv i prijatan način ponudi adekvatan izbor opreme za spavanje koja će unaprediti kvalitet Vašeg sna.

Danka je radoznala i zainteresovana da uči i razvija se kako lično, tako i profesionalno.
Ponosno ističe da je srećno udata majka dečaka i devojčice, voli plivanje, vožnju bicikla i jahanje, kao i duge šetnje. Posebno se interesuje za pozorište, muziku i obožava životinje.