Belgrade Waterfront

Schlarafia Belgrade Waterfront Premium | Premium sleeping equipment & sleeping essentials

Skoro čitav vek Šlarafija za vas proizvodi vrhunsku opremu za spavanje, a skoro svako ko želi ručno rađene dušeke, jastuke ili jorgane premium kvaliteta uz podjednako kvalitetnu uslugu, zasigurno je upoznat ili će se upoznati sa imenom brenda Šlarafija – sinonima za vrhunsku opremu za spavanje.

Na našu radost, Beograd nikada ne prestaje da raste, a sa gradom rastemo i mi – zato vas dočekujemo na novoj prestižnoj adresi – u Bulevaru Vudroa Vilsona 8v, u okviru naselja Belgrade Waterfront.

U novom centru grada, u moderno opremljenoj SCHLARAFIA BWF PREMIUM prodavnici će vas pored Šlarafijinog odabranog premium segmenta dušeka, našeg inovativnog SPORT&RECOVERY by Schlarafia koncepta, novih modela ručno rađenih kreveta i pažljivo birane prateće opreme za spavanje dočekati i probrani tim Šlarafijinih stručnjaka – onih koji će vam biti na usluzi prilikom odabira svih elemenata postelje koji će vašu spavaću sobu učiniti oazom odmora i mestom na kojem se najlepše spava.

Sve je podređeno vama i sigurni smo da će vam kupovina biti pravo uživanje.

Dobro došli!

Adresa:

Bulevar Vudroa Vilsona 8 v
Belgrade Waterfront

Telefon:

+381 60 35 00 136

Radno vreme:

Ponedeljak – Subota
10h – 20h

Nedeljom ne radimo

U ovom salonu uslužiće vas:

Slađana Nikolić

Slađana je takođe deo našeg prodajnog tima još od 2003. godine i svoje dugogodišnje iskustvo u trgovini oblikovalo ju je u odličnog prezentera. Naročito briljira u segmentu punjenog programa, gde voli da istakne kvalitet ispune kao i materijala od kojih su izrađeni Schlarafijini jastuci i jorgani, ali i da nesebično pruži savet o higijenskim merama održavanja celokupne postelje. I naša Slađa ima porodičnu „vezu“ unutar Schlarafia sistema: za nadogradnju znanja i sticanje novih iskustava ima sagovornika kod kuće.

Kao što možete primetiti, porodične vrednosti i lojalnost su osobine koje su sveprisutne u Schlarafiji i to je uverenje na kom počiva naša doslednost kvalitetu i visokom nivou uslužnosti.

Dragana Poljak

Dragana Poljak, naša nova koleginica, svoje radno iskustvo sticala je u poslovima u administraciji. Nekoliko godina radila je u prodaji jedne internacionalne kompanije, zatim je kao inženjer kontrole kvaliteta jedan vremenski period provela radeći u svojoj struci.

Priliku da radi kao savetnik u prodaji u Šlarafiji iskoristila je na najbolji način – svoju poziciju smatra veoma kreativnom i uživa u komunikaciji sa klijentima, što se prepoznaje na obostrano zadovoljstvo.

Voli vožnju bicikla, stoni tenis i pravi čarobne francuske makaronse.

Majka je dvoje dece.