Belgrade Waterfront

Schlarafia Belgrade Waterfront Premium | Premium sleeping equipment & sleeping essentials

Skoro čitav vek Šlarafija za vas proizvodi vrhunsku opremu za spavanje, a skoro svako ko želi ručno rađene dušeke, jastuke ili jorgane premium kvaliteta uz podjednako kvalitetnu uslugu, zasigurno je upoznat ili će se upoznati sa imenom brenda Šlarafija – sinonima za vrhunsku opremu za spavanje.

Na našu radost, Beograd nikada ne prestaje da raste, a sa gradom rastemo i mi – zato vas dočekujemo na novoj prestižnoj adresi – u Bulevaru Vudroa Vilsona 8v, u okviru naselja Belgrade Waterfront.

U novom centru grada, u moderno opremljenoj SCHLARAFIA BWF PREMIUM prodavnici će vas pored Šlarafijinog odabranog premium segmenta dušeka, našeg inovativnog SPORT&RECOVERY by Schlarafia koncepta, novih modela ručno rađenih kreveta i pažljivo birane prateće opreme za spavanje dočekati i probrani tim Šlarafijinih stručnjaka – onih koji će vam biti na usluzi prilikom odabira svih elemenata postelje koji će vašu spavaću sobu učiniti oazom odmora i mestom na kojem se najlepše spava.

Sve je podređeno vama i sigurni smo da će vam kupovina biti pravo uživanje.

Dobro došli!

Adresa:

Bulevar Vudroa Vilsona 8 v
Belgrade Waterfront

Telefon:

+381 60 35 00 136

Radno vreme:

Ponedeljak – Subota
10h – 20h

Nedeljom ne radimo

U ovom salonu uslužiće vas:

Slađana Nikolić

Slađana je takođe deo našeg prodajnog tima još od 2003. godine i svoje dugogodišnje iskustvo u trgovini oblikovalo ju je u odličnog prezentera. Naročito briljira u segmentu punjenog programa, gde voli da istakne kvalitet ispune kao i materijala od kojih su izrađeni Schlarafijini jastuci i jorgani, ali i da nesebično pruži savet o higijenskim merama održavanja celokupne postelje. I naša Slađa ima porodičnu „vezu“ unutar Schlarafia sistema: za nadogradnju znanja i sticanje novih iskustava ima sagovornika kod kuće.

Kao što možete primetiti, porodične vrednosti i lojalnost su osobine koje su sveprisutne u Schlarafiji i to je uverenje na kom počiva naša doslednost kvalitetu i visokom nivou uslužnosti.

Sandra Bakić

Naša Sandra je, slobodno možemo reći, zaštitno lice Schlarafia Boutique gotovo kao magnolija u dvorištu. Sa nama je od 2003. godine, a njenu lojalnost i posvećenost prezentaciji Schlarafia asortimana dopunjuje i porodična veza sa direktorom proizvodnje, zbog čega Sandra uvek za nijansu više zna, jer se njene priče o materijalima, performansama i izradi nastavljaju i kod kuće. Volimo često da se šalimo da nam je Sandra ključni most između kupca i proizvodnog pogona, a njen vedar duh, optimizam i radost kojom zrači glavna je potvrda da je u komunikaciji uvek dobar sagovornik jer sa kupcima neguje neposredan prijateljski odnos, koji se neretko nastavi i nakon kupovine. Sandra je odličan sagovornik na temu važnosti izbora kvalitetne podloge i ume neumorno da ističe tehnološke, zdravstvene i higijenske aspekte koje taj izbor treba da uključi.

Ljiljana Stojić

Ljiljana je aranžer u trgovini i marketing menadžer sa dugogodišnjim iskustvom kako u prodaji, tako i u marketingu, gde je radila u publikacijama koje se bave arhitekturom, enterijerom i dizajnom.

Ljiljana voli muziku, ples, umetnost, putovanja i zbog svog prethodnog radnog iskustva, poseduje izuzetno oko za detalje i prati aktuelnosti u dizajnu enterijera. Majka je dvoje odrasle dece i ponosna baka dva unučeta.

Vedrog duha, optimistična, kreativna i komunikativna, Ljiljana je tu da Vas pažljivo sasluša, postavi Vam prava pitanja i na osnovu Vaših potreba asistira u odabiru svih potrebnih elemenata postelje koji će oplemeniti Vaš san.