NOVI BEOGRAD, BUL MIHAJLA PUPINA 16d – DAN I NOĆ U DVE ETAŽE

Ovo je salon smešten u novoizgrađenoj zgradi nadomak Trećeg osnovnog suda, čiji komšiluk u brojnim restoranima i kafićima okuplja mahom poslovne ljude, ali i porodice koje zbog širokih bulevara i blizine reke rado ovu ulicu uvrštavaju u šetačku turu.

Salon je podeljen u dva nivoa: u gornjem se vrši prezentacija punjenog programa i klijenti se, posluženi kafom ili čajem, upoznaju sa brendom Schlarafia, odlikama ručno izrađenih proizvoda, kao i dugogodišnjom tradicijom porodične firme, kao i delom ponude iz domena jastuka i jorgana, posteljine i prekrivača… U donjem, suterenskom delu, osmišljenom kao mesto za počinak, izloženi su kreveti i dušeci za odrasle i za bebe, gde se kupci u intimnoj atmosferi daleko od pogleda prolaznika mogu posvetiti temeljnom isprobavanju dušeka.

U ovom salonu uslužiće vas:

Dragan Ilić

Dragan je naš najverniji kolega, pa često u šali kažemo da je on verodostojni svedok razvoja Schlarafije jer je, počev od 2002. godine, radio na svim pozicijama u proizvodnji, a od 2013. je savetnik za prodaju.

Njegove su ruke, dakle, plele ručno rađena jezgra, krojila filc, sekle pene komfornih slojeva i pakovale navlake, tako da slobodno možemo reći da on Schlarafiju poznaje u dušu. Zbog svoje predanosti i lojalnosti mogao bi satima da prepričava dogodovštine iz proizvodnog pogona, legendarne priče o deda Đorđu, kreiranju svakog novog modela, ali i neštedljivom davanju najboljeg od sebe zarad nastanka savršenog proizvoda.

Naročito će biti dobar sagovornik kupcima koji su zainteresovani za ceo proces nastanka dušeka, a verujemo da ovaj momak čuva neke od najvrednijih zanatlijskih tajni koje deli samo sa retkim poznavaocima ovog zanata.

Stevan Davidov

Stevan je svoje profesionalno iskustvo sticao u prodaji i tehničkoj podršci u okviru stomatoloske i zlatarske delatnosti, a već 8 godina deo je prodajnog Schlarafia tima. Prezentacije specifičnih proizvoda, ali i profesija elektrotehničara, naučila ga je da stalno uči i bude precizan, te da svaka informacija treba da ima svoju vrednost.

Navikli smo da Stevan govori malo, ali da svaka njegova izjava pruža mnogo. Ima iskustva u organizaciji korporativnih nastupa na sajmovima i ima internacionalno prodajno iskustvo. Ljubitelj je prirode i ekologije, tako da je koristan savetnik za kupovinu Schlarafia programa od prirodnih i reciklabilnih materijala, o kojima ima široko znanje.

Od pre godinu dana je tata jedne Anđele, Schlarafijine najmlađe zvezdice.

FOTO GALERIJA