Bulevar Mihajla Pupina 16d

Dan i noć u dve etaže

Ovo je salon smešten u novoizgrađenoj zgradi nadomak Trećeg osnovnog suda, čiji komšiluk u brojnim restoranima i kafićima okuplja mahom poslovne ljude, ali i porodice koje zbog širokih bulevara i blizine reke rado ovu ulicu uvrštavaju u šetačku turu.

Salon je podeljen u dva nivoa: u gornjem se vrši prezentacija punjenog programa i klijenti se, posluženi kafom ili čajem, upoznaju sa brendom Schlarafia, odlikama ručno izrađenih proizvoda, kao i dugogodišnjom tradicijom porodične firme, kao i delom ponude iz domena jastuka i jorgana, posteljine i prekrivača… U donjem, suterenskom delu, osmišljenom kao mesto za počinak, izloženi su kreveti i dušeci za odrasle i za bebe, gde se kupci u intimnoj atmosferi daleko od pogleda prolaznika mogu posvetiti temeljnom isprobavanju dušeka.

Adresa:

Bulevar Mihajla Pupina 16d
Novi Beograd

Telefon:

011 630 22 54

U ovom salonu uslužiće vas:

Dragan Ilić

Dragan je naš najverniji kolega, pa često u šali kažemo da je on verodostojni svedok razvoja Schlarafije jer je, počev od 2002. godine, radio na svim pozicijama u proizvodnji, a od 2013. je savetnik za prodaju.

Njegove su ruke, dakle, plele ručno rađena jezgra, krojila filc, sekle pene komfornih slojeva i pakovale navlake, tako da slobodno možemo reći da on Schlarafiju poznaje u dušu. Zbog svoje predanosti i lojalnosti mogao bi satima da prepričava dogodovštine iz proizvodnog pogona, legendarne priče o deda Đorđu, kreiranju svakog novog modela, ali i neštedljivom davanju najboljeg od sebe zarad nastanka savršenog proizvoda.

Naročito će biti dobar sagovornik kupcima koji su zainteresovani za ceo proces nastanka dušeka, a verujemo da ovaj momak čuva neke od najvrednijih zanatlijskih tajni koje deli samo sa retkim poznavaocima ovog zanata.

Dragana Poljak

Dragana Poljak, naša nova koleginica, svoje radno iskustvo sticala je u poslovima u administraciji. Nekoliko godina radila je u prodaji jedne internacionalne kompanije, zatim je kao inženjer kontrole kvaliteta jedan vremenski period provela radeći u svojoj struci.

Priliku da radi kao savetnik u prodaji u Šlarafiji iskoristila je na najbolji način – svoju poziciju smatra veoma kreativnom i uživa u komunikaciji sa klijentima, što se prepoznaje na obostrano zadovoljstvo.

Voli vožnju bicikla, stoni tenis i pravi čarobne francuske makaronse.

Majka je dvoje dece.