Novi Sad, Kosovska 24

Omaž jednoj posebnoj vezi

Nakon skoro dve decenije, koliko Šlarafija oprema domove Novosađana i doprinosi njihovom dobrom spavanju, došlo je vreme da prestonica kulture dobije salon dostojan ove titule.

Smeštena u centru grada, na dva nivoa, nova prodavnica priča jednu posebnu priču i predstavlja svojevrsnu izložbu koja svedoči razvoju Šlarafije od njenih početaka do današnjih dana, iznoseći pred vas i neke neotkrivene detalje i neobične veze. Pored odabranog asortimana dušeka, kreveta i pažljivo birane prateće opreme za spavanje (jastuka, jorgana, higijenskih protektivnih navlaka, dušeka za bebe), u ovom salonu izloženi su i delovi pokućstva osnivača Šlarafije, čuvenog deda Đorđa Vukasovića. Da, istina je da ćete moći da sedite u foteljama za koje je deda Đorđe lično pravio „šlarafiju“ – opruge koje su se koristile u tapetariji. Mebl je presvučen, ali je srce nameštaja isto, već 50 godina!

Zašto smo se odlučili da ovaj, za nas vredan deo porodičnog nameštaja izložimo baš u Novom Sadu, pitate se? Sticajem okolnosti, onaj koji je Šlarafiju nasledio i danas je vodi, postao je novosadski zet. Međutim, tu se priča ne završava. Njegov tast, koji je u poznim godinama dobio kćerku, vršnjak je Đorđa Vukasovića i sa njim je kao mladić tokom Drugog svetskog rata bio zatočenik u Borskom rudniku. Dva logoraša, koja su zajednički delila muku, ni slutili nisu da će se jednog dana između njihovih potomaka roditi ljubav i da će Šlarafija tako nastaviti da živi i van Čubure kroz četvrtu generaciju naslednika.

Dobro mesto za susrete ne bi bilo ono što jeste bez dobrih domaćina. U ovom slučaju, u našem salonu dočekaće vas dve dame koje su po senzibilitetu baš po meri Novosađana.

Znajući da ćete vi, dragi Novosađani, razumeti i podržati našu ljubav, prema porodici, poslu i svemu što stvaramo za vas – pozivamo vas da nas posetite u ulici Kosovska 24.

Adresa:

Kosovska 24, lokal 4
Novi Sad

Telefon:

060 3500 982
021 3040 345

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak
9h – 20h

Subota
9h – 15h

Nedeljom ne radimo

Parking:

U ovom salonu uslužiće vas:

Jelena Milenković

Jelena, po struci profesor geografije, koju su svakodnevna interesovanja i naklonjenost ka unapređivanju kvaliteta života usmerila ka drugim profesijama.

Smatra da praktikovanje zdravih životnih navika daje odgovore na mnoga životna pitanja i pomaže nam da bolje upoznamo sebe.

Uživa u pravljenju zdravih poslastica, kao i u reakcijama onih koji imaju prilike da ih probaju.

Dala je sebi zadatak da edukuje ljude o važnosti kvaliteta sna i spavanja uopšte: tu vidi još jedan izazov za sebe, ali i nove pobede.

Snježana Milikić

Naša nova koleginica Snježana, dama je koja ima višegodišnje iskustvo u prodaji, a takođe poseduje dugogodišnje iskustvo u prodaji i preduzetništvu.

Komunikativna je, ljubazna, ume da sluša i uživa u radu sa ljudima, a to i jeste ono što ćete primetiti pri prvom susretu sa njom.

Majka je dvoje dece, a u slobodno vreme je kreativna – njeni hobiji su dekoracija prostora i hrane.

Slobodanka Nešić

Nakon dugogodišnjeg rada u administraciji Slobodanka Nešić postala je savetnik za spavanje pridruživši se Šlarafija porodici. U novosadskom salonu sačekaće Vas ova vedra žena, a s obzirom na to da se iz hobija bavi i relaks masažom, budite uvereni da naša savetnica apsolutno zna šta je telu potrebno za dobar odmor i zdrav san. Od nje ćete, osim pomoći u izboru kvalitetne opreme za spavanje, moći da dobijete i poneki savet o pravilnoj ishrani, o kojoj Sloba i te kako vodi računa, verujući da je hrana lek. 

Uživa u harmoničnom životu sa svojim suprugom i ćerkom. Ekolološki svesna, smatra da bi svako uz minimalni trud mogao da učini naše okruženje mnogo lepšim mestom za život. Ponosni smo što je imamo u Šlarafija timu!

Za teritoriju Novog Sada i okoline rok isporuke može biti produžen na do 14 radnih dana za poručene proizvode.*

*Rok isporuke do 7 dana ne važi u slučaju izrade i isporuke ručno rađenih tapaciranih kreveta iz Šlarafijine ponude.