Podgorica

Kod komšija na kafici i čašici razgovora

Znate li da je Schlarafia u Podgoricu pozvana na insistiranje njenih građana koji su, pomalo protestujući, negodovali što su uskraćeni za vrhunsku opremu za spavanje. Dočekani smo raširenih ruku i otvorenog srca, iako se od naših komšija to moglo i očekivati. Smestili smo se u velikom stambenom bloku na Starom aerodromu, u svetlom prostranom lokalu koji pruža mirno i opuštajuće isprobavanje dušeka, kreveta i svih delova postelje.

Ispred prodavnice postoji veliki parking, tako da proba i biranje dušeka može nesmetano da potraje – uz kaficu i čašicu toplog komšijskog razgovora, baš onako kako se to radi u Crnoj Gori.

Adresa:

Bulevar Peka Dapčevića 44
Stari aerodrom, Podgorica

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak
9h – 20h

Subota
9h – 14h

Nedeljom ne radimo

U ovom salonu savet oko izbora podloge za spavanje pružiće Vam dve iskusne dame:

Mirjana Begović

Mirjana je svoje radno iskustvo sticala kao samostalni preduzetnik – neobično za jednu damu: baveći se trgovinom auto-delovima. Kroz godine angažovanja naučila je da prepozna potrebe svojih kupaca i komunicira sa njima na nivou koji prevazilazi puko predstavljanje tehničkih podataka proizvoda. Ona ume da sluša i razume specifične zahteve svakog od svojih klijenata i stoga će i Vama biti sjajna podrška oko kupovine krevetnine.

Maja Milić

Maja Milić je po obrazovanju diplomirani turizmolog. Njeno prethodno radno iskustvo u hotelima umnogome nam je pomoglo u odluci da je angažujemo kao savetnika za prodaju.

Ljubazna i komunikativna, pažljivo sasluša svakoga ko uđe u Šlarafijin salon. Svojim strpljenjem i iskustvom olakšava izbor i najizbirljivijim kupcima.

Po prirodi je esteta i kreativac koji se u slobodno vreme, pored čitanja i crtanja, bavi i dekorisanjem.

Maja je, kako se to može slikovito opisati, poput ostalih članova Šlafarija porodice, i sama simbol svakog pojedinačnog navoja našeg jedinstvenog žičanog jezgra.