Podgorica, Bulevar Peka Dapčevića 44, Stari aerodrom – KOD KOMŠIJA NA KAFICI I ČAŠICI RAZGOVORA

Znate li da je Schlarafia u Podgoricu pozvana na insistiranje njenih građana koji su, pomalo protestujući, negodovali što su uskraćeni za vrhunsku opremu za spavanje. Dočekani smo raširenih ruku i otvorenog srca, iako se od naših komšija to moglo i očekivati. Smestili smo se u velikom stambenom bloku na Starom aerodromu, u svetlom prostranom lokalu koji pruža mirno i opuštajuće isprobavanje dušeka, kreveta i svih delova postelje. Ispred prodavnice postoji veliki parking, tako da proba i biranje dušeka može nesmetano da potraje – uz kaficu i čašicu toplog komšijskog razgovora, baš onako kako se to radi u Crnoj Gori.

U ovom salonu savet oko izbora podloge za spavanje pružiće Vam dve iskusne dame:

​MIRJANA BEGOVIĆ

Mirjana je svoje radno iskustvo sticala kao samostalni preduzetnik – neobično za jednu damu: baveći se trgovinom auto-delovima. Kroz godine angažovanja naučila je da prepozna potrebe svojih kupaca i komunicira sa njima na nivou koji prevazilazi puko predstavljanje tehničkih podataka proizvoda. Ona ume da sluša i razume specifične zahteve svakog od svojih klijenata i stoga će i Vama biti sjajna podrška oko kupovine krevetnine.

ŽELJKA GRBIĆ

Željka se sa velikim entuzijazmom priključila našem timu, spremna da kao trostruka majka i baka nesebično podeli svoja iskustva o važnosti zdrave postelje. Biće Vam dobar sagovornik, naročito mladim parovima koji se prvi put upuštaju u opremanje spavaće sobe i planiraju proširenje porodice.

FOTO GALERIJA