SCHLARAFIA POPUST U JANUARU – OD 15.01. DO 28.01.2024.

Dragi naši sadašnji i budući spavači,

Znamo da mnogi od vas čekaju nedelju sajamskog popusta kako bi realizovali kupovine i mi smo svake godine tradicionalno pravili „sajam u salonu“. Ono što smo primetili u razgovoru sa stotinama klijenata koji nas u tom periodu posete jeste da koriste period popusta da kupe što više, ali da zbog ograničenih sredstava često ne mogu da ostvare popuste kod svih ponuđača u kratkom periodu važenja akcije. Takođe znamo da u redosledu opremanja stambenog prostora, oprema za spavanje „poslednja ulazi na vrata novog doma“.

Sada već tradicionalno, Šlarafijin godišnji popust očekuje vas tokom ČAK DVE NEDELJE U JANUARU, OD 15. DO 28. 01. 2024.

ŠTA DOBIJATE ŠLARAFIJA KALENDAROM POPUSTA?

 • Dobijate priliku da jesenje sajamske popuste iskoristite za robu sa dugim rokom isporuke
 • Smanjujete udarni trošak u kratkom periodu
 • Dobijate više vremena da pažljivo birate sve elemente novog doma (jedna tačka manje za obilazak u kratkom periodu)
 • Dušek, za čiji izbor treba izdvojiti posebnu pažnju i vreme jer ćete ga dugo koristiti, isprobajte i izaberite nakon novogodišnjih praznika, kada ste dovoljno odmorni i fokusirani na Vaše telo.

KOLIKI JE POPUST U ŠLARAFIJI I ŠTA ĆE BITI NJIME OBUHVAĆENO?

 • 10% popusta na ŠLARAFIJINE KREVETE VRHUNSKE RUČNE IZRADE od ponuđenih Šlarafijinih modela, kao i custom made krevete kreiranih po vašoj želji
 • 10% popusta na JASTUKE, JORGANE i POSTELJINU iz Šlarafijinog programa
 • 10% na DUŠEKE svih modela, dimenzija, uključujući i izradu vanstandardnih oblika i dimenzija
  ZA SVA PLAĆANJA DUŠEKA U CELOSTI ODOBRAVA SE DODATNI POPUST OD 10% (u ovom slučaju se popusti sabiraju).
 • 10% na BABY DUŠEKE
 • 10% na HIGYAIR PROTEKTIVNE NAVLAKE za dušeke svih dimenzija, uključujući i HYGIAIR BABY

KOJI SU USLOVI ZA KORIŠĆENJE POPUSTA?

Da biste iskoristili popust potrebno je da u trenutku rezervacije Vaš traženi datum isporuke ne bude duži od 15 radnih dana za dušeke i 40 radnih dana za krevete od momenta naručivanja. Za custom made krevete i dušeke vanstandardnih oblika ovaj rok se prilagođava tehničkim mogućnostima za izradu u skladu sa zahtevom klijenta.

ZAŠTO ŠLARAFIJA NE DAJE SAJAMSKE I BLACK FRIDAY POPUSTE? | Iz higijenskih razloga, Šlarafija nema lager gotovih proizvoda. U Šlarafiji se svaki dušek pravi isključivo za vas, u dimenzijama koje odaberete prilikom kupovine. Stoga, Šlarafija nema lager za rasprodaju, te je Šlarafijin tradicionalni januarski popust naš način da svim sadašnjim i budućim kupcima omogućimo da po konkurentnim cenama obezbede sebi vrhunsku opremu za spavanje koja svoj kvalitet dokazuje već devet decenija.

Pored godišnjeg popusta u januaru, u Šlarafiji možete očekivati redovne popuste na salonske eksponate dušeka i izloženih kreveta u našim maloprodajnim objektima.

Vaša Šlarafija

IMATE PITANJE? POZOVITE NAS | +381 60 35 00 136