ZAŠTO JASTUK TREBA DA BUDE NEIZOSTAVNI DEO PRTLJAGA NA PUTOVANJU

Svi znamo koliko čak i kratka promena okruženja za spavanje može da utiče na kvalitet noćnog odmora. Kada spavamo na kvalitetnijoj opremi za spavanje, boravak u turističkim objektima poput hotela, apartmana i drugih objekata za iznajmljivanje koji imaju ograničene opcije izbora elemenata postelje može značajno da bude narušen lošim snom.

Nošenjem vašeg jastuka na putovanje osiguravate bezbedniju klimu za spavanje, a lakše ćete podneti i promenu dušeka u odnosu na onaj na kojem inače spavate. Zato je izbor kvalitetnog jastuka važan faktor kada biramo na čemu ćemo spavati.

Zašto SPORT&RECOVERY by Schlarafia inovativni jastuci mogu biti idealan izbor za putovanja?

SPORT&RECOVERY by Schlarafia inovativni jastuci napravljeni su od jedinog 100% prirodnog Talalay lateksa čime osiguravaju udobnost, prozračnost, regulaciju temperature i gotovo u potpunosti eliminišu mogućnost razvoja alergena. Skidajuća periva navlaka ovih jastuka koristi Celliant® tehnologiju za poboljšanje cirkulacije i brži oporavak tokom sna, a dugotrajna upotreba jastuka sa ovom navlakom vremenom može vizuelno poboljšati izgled kože.

Istražite inovativni SPORT&RECOVERY by Schlarafia asortiman opreme za spavanje:

Piše
Nikola Aničić