ZAŠTO JE PRIČA O SCHLARAFIJI PRIČA O LJUBAVI?

Sigurno ste čitali na našem sajtu prozaični istorijat Schlarafije – o deda Đorđu i njegovoj ljubavi prema Veri, ženi koja je bespoštedno davala ljubav celoj porodici i držala i familiju i čuburski komšiluk na okupu. Ne bi u toj priči, sasvim uobičajenoj za vremena u kojoj se odigravala, bilo ništa posebno da se vrednosti negovane unutar takvih zajednica nisu preslikale na celu jednu firmu. Schlarafia je tako rasla i razgranavala se na temeljima čovekoljublja i želje da svim porodicama koje su se oko nje okupljale bude dobro.

Znate li da u našoj firmi imamo čak pet bračnih parova, da se pre nekoliko godina našem timu priključio i sin našeg najstarijeg majstora, a da se broj kumovskih veza približava dvocifrenom? Pomisliće neko da je izazovno održati nivo profesionalnog odnosa u ambijentu koji je toliko obojen privatnim relacijama. Mi vam tvrdimo da nije, naprotiv, jer to nas ojačava na poslovnom, porodičnom i prijateljskom nivou i čini da u svim poljima budemo bar za nijansu bolji, jer time objedinjujemo sve što zapravo volimo u jedinstvenu celinu. Zato naša Schlarafia nije samo vid profesionalnog ispunjenja, već oživotvorenje srećnih ljudi koji vole i bivaju voljeni!

I baš zato ono seme ljubavi začeto u jednom čuburskom dvorištu svake godine daje još jednu razlistalu grančicu više… i toj krošnji svakim danom dajemo prostore da raste.

Pišite nam kakva je vaša priča o ljubavi – sa radošću ćemo je čitati.

Bračni parovi Schlarafija tima,

Todorović, Bakić, Nikolić, Mijajlović i Kapetanović